SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by Guest on Wed 16 Apr 2008, 7:49 am

ikillmyjuliet wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
ikillmyjuliet wrote:first time aku sokong ape yg amir terangkn......
syabas amir....
ko telah banyak berubah....
dah xmerapu mcm dlu lagey....

HaHaHa... mekasih yep yayang...
sokongan daripada anda amat dihargai....
sayang prot boyot ko =p

TheSubtleArts wrote:
hahahh...tapi ade 1 part yg x berubah bob....ahaksssssss......

pe plak ni bro.. mula ar tu... Suspect

biasa la tue mir.....
klu orang da kenal ngan sikap kte yg dulu mmg susah nk nampak perubahan yg kite dah buat....
aku pn da biasa ngan mende nie....
harap sabar ye mir........

errrrr......

BACK TO THE TOPIC PLEASE!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Thu 17 Apr 2008, 8:52 am

ade kes baru lg x kat poli tu yg korang dgr????

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Thu 17 Apr 2008, 9:30 pm

baru2 nie aku dengar ade phone ilang lagi.....
tp aku xtaw la sape empunya phone n sape suspek.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by Guest on Fri 18 Apr 2008, 12:10 pm

ikillmyjuliet wrote:baru2 nie aku dengar ade phone ilang lagi.....
tp aku xtaw la sape empunya phone n sape suspek.....


phone ilang tu mmg dh adat ar... kt mane2 pn...

ni yg best kalo de citer2 tentang student n lacture ar dok...

hohoho... tp aku tgk dak2 junior skang mmg slow ar.. diorang men layan jek...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Fri 18 Apr 2008, 12:33 pm

xjumpe super duper senior die org....pe org kat ibarat buku dgn ruas.. Twisted Evil

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by Guest on Fri 18 Apr 2008, 12:36 pm

TheSubtleArts wrote:xjumpe super duper senior die org....pe org kat ibarat buku dgn ruas.. Twisted Evil


hahaha... tol2.... setuju...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Fri 18 Apr 2008, 1:18 pm

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:xjumpe super duper senior die org....pe org kat ibarat buku dgn ruas.. Twisted Evil


hahaha... tol2.... setuju...

setakat nie xde ape2 lagey la....
tp xpe aku akan bg taw dikemudian hari....
maybe kejap lagey aku balik muazam.....

_________________

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Wed 23 Apr 2008, 1:17 pm

Bila...forum ni dah diperkenalkan kepada
pensyarah...ade certain topic akan dibuang @ super user @ admin je yg
bleh lyn topic tuh..harap maklum..

atas sebab utk menghormati pensayrah yg bkn kita benci..

p/s:mksd aku ialah utk hormat pensyarah yg korang sayang..

Topic ni akan di kaji sama ada lyak atau tidak.

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 1:59 pm

ak alaaaa
patut ar tadi aku takleh reply satu topik tu..
aku da lupe..
aku ingat masalah internet..
aku terase yang hak bersuara dalam ni dah disekat bile bace fonuder punye post ni..
pada aku hak aku telah dinafikan dan korang telah meneksplotasikan kuasa korang tuk menindas orang2 yang lemah macam aku ni walaupun pada hakikat dan dasarnye korang sendiri tak penah terpikir secara raelitinye tahap kemampuan korang terhadap orang2 yang menjadi mangsa ni..

owh..tidak... Mad


kapeda yang len aku mintak maaf atas kenyataan ini..
aku tak tuju pada korang..
tapi ni hanyalah sekadar penilain yang klak tem kene pk and buat..


tapi kalau die tak nak amik tindakan pun takpe sebab die founder and aku ni hanyalah insan hina yang menumpang lepak kat tempat yang die ushakan ni.. Sad


pada aku bile tindakan ini dibuat..
aku terase yang orang2 bawah macam aku ni yang tiada kepentingan dalam forum ni adalah golongan orang yang tak mampu tuk bpk dan bertindak secara relevan atau memenuhi kehendak norma manusia yang bertamadun..
sebab tu la kene sekat kebebasan tuk bersuara kat dalam ni..kerana bimbang akan tindakan yang tak di ingini berlaku... come on guyz..aku sapot forum ni...



this is a cruelsome action which is infected my own credibility as human...



owh no.. i dunno how to contemplating with this..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 2:08 pm

untuk makluman topik ni kite masukkan dalam kawasan lepas geram kan??

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Thu 24 Apr 2008, 2:13 pm

ibnu_laden wrote:ak alaaaa
patut ar tadi aku takleh reply satu topik tu..
aku da lupe..
aku ingat masalah internet..
aku terase yang hak bersuara dalam ni dah disekat bile bace fonuder punye post ni..
pada aku hak aku telah dinafikan dan korang telah meneksplotasikan kuasa korang tuk menindas orang2 yang lemah macam aku ni walaupun pada hakikat dan dasarnye korang sendiri tak penah terpikir secara raelitinye tahap kemampuan korang terhadap orang2 yang menjadi mangsa ni..

owh..tidak... Mad


kapeda yang len aku mintak maaf atas kenyataan ini..
aku tak tuju pada korang..
tapi ni hanyalah sekadar penilain yang klak tem kene pk and buat..


tapi kalau die tak nak amik tindakan pun takpe sebab die founder and aku ni hanyalah insan hina yang menumpang lepak kat tempat yang die ushakan ni.. Sad


pada aku bile tindakan ini dibuat..
aku terase yang orang2 bawah macam aku ni yang tiada kepentingan dalam forum ni adalah golongan orang yang tak mampu tuk bpk dan bertindak secara relevan atau memenuhi kehendak norma manusia yang bertamadun..
sebab tu la kene sekat kebebasan tuk bersuara kat dalam ni..kerana bimbang akan tindakan yang tak di ingini berlaku... come on guyz..aku sapot forum ni...



this is a cruelsome action which is infected my own credibility as human...



owh no.. i dunno how to contemplating with this..

oik!!!!!!!!
aku blm lock mane2 topic lagi...yela aku sedar....
aku berfikir secara umum...kte leh berbincang lagi..kan aku ckp topic
ni dikaji...xsemestinya aku nk tutop..aku xkan tutop kalu 3 org
pembantu aku x stuju...kalu yer pon aku just censor ayat2 yg xpatot
dikeluarkan(dah termaktub dlm syarat2 posting)

btw...knal kan diri ko kat dlm topic yg dh disediakn,kalau kat forum
lain lame dah ko kene sound dgn admin,tapi akau xnk la tegas...sebab
aku nk kite semua bersatu...mcm putir ckp ,,kite enjoy......
oit,yg ko emosi ni apsal menggelabah btol la ko ni.. tongue tongue
aku x discriminate mane2 PeaMerS pon...sori la kengkawan..

p/s:xperkenalkan diri ibarat masok rumah xbg slam..main bedal jer....hehehejgn marah yer......

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 2:35 pm

hahahahahaaaaa


aku suka ko
aku suka ko... Very Happy

keep up the good work...
tapi nape tadi aku tak leh nak post kat satu topik tu?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Thu 24 Apr 2008, 2:38 pm

ibnu_laden wrote:hahahahahaaaaa


aku suka ko
aku suka ko... Very Happy

keep up the good work...
tapi nape tadi aku tak leh nak post kat satu topik tu?

topic mane?

ehem...
back to otpic dah...

kalau ko nk beremosi...bukak thread baru...ape yg ko xpuas ati,dgn sape...tapi ayat \rude word ko kne censored..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 2:42 pm

aku tak ingat sebab tadi aku link kat email je...aku da log in da...
tapi takpela aku bukan nak tunjuk tak puas hati ngan sape2 cume aku nak gurau2 ngan je ngan ko..haha..
kebetulan ko bagi aku ruang..


tapi satu je aku cakap...
ko kalau kenal aku mesti ko menyesl kenal aku ni..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by meetthedead on Thu 24 Apr 2008, 2:46 pm

mr founder aku tau sape ibnu laden...dia ni shah menggelabah...

meetthedead
Murid bijak darjah 1
Murid bijak darjah 1

Number of posts : 19
Age : 61
Location : JB,Melaka,Pahang,KL
Intake : Jan 66
Registration date : 2008-03-04

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 2:50 pm

ha
aku
iye kan jela


kalau aku tak iye kan nanti timbul persoalan plak

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Thu 24 Apr 2008, 4:19 pm

topic back please to!!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by Guest on Fri 25 Apr 2008, 8:46 am

TheSubtleArts wrote:
ibnu_laden wrote:ak alaaaa
patut ar tadi aku takleh reply satu topik tu..
aku da lupe..
aku ingat masalah internet..
aku terase yang hak bersuara dalam ni dah disekat bile bace fonuder punye post ni..
pada aku hak aku telah dinafikan dan korang telah meneksplotasikan kuasa korang tuk menindas orang2 yang lemah macam aku ni walaupun pada hakikat dan dasarnye korang sendiri tak penah terpikir secara raelitinye tahap kemampuan korang terhadap orang2 yang menjadi mangsa ni..

owh..tidak... Mad


kapeda yang len aku mintak maaf atas kenyataan ini..
aku tak tuju pada korang..
tapi ni hanyalah sekadar penilain yang klak tem kene pk and buat..


tapi kalau die tak nak amik tindakan pun takpe sebab die founder and aku ni hanyalah insan hina yang menumpang lepak kat tempat yang die ushakan ni.. Sad


pada aku bile tindakan ini dibuat..
aku terase yang orang2 bawah macam aku ni yang tiada kepentingan dalam forum ni adalah golongan orang yang tak mampu tuk bpk dan bertindak secara relevan atau memenuhi kehendak norma manusia yang bertamadun..
sebab tu la kene sekat kebebasan tuk bersuara kat dalam ni..kerana bimbang akan tindakan yang tak di ingini berlaku... come on guyz..aku sapot forum ni...



this is a cruelsome action which is infected my own credibility as human...



owh no.. i dunno how to contemplating with this..

oik!!!!!!!!
aku blm lock mane2 topic lagi...yela aku sedar....
aku berfikir secara umum...kte leh berbincang lagi..kan aku ckp topic
ni dikaji...xsemestinya aku nk tutop..aku xkan tutop kalu 3 org
pembantu aku x stuju...kalu yer pon aku just censor ayat2 yg xpatot
dikeluarkan(dah termaktub dlm syarat2 posting)

btw...knal kan diri ko kat dlm topic yg dh disediakn,kalau kat forum
lain lame dah ko kene sound dgn admin,tapi akau xnk la tegas...sebab
aku nk kite semua bersatu...mcm putir ckp ,,kite enjoy......
oit,yg ko emosi ni apsal menggelabah btol la ko ni.. tongue tongue
aku x discriminate mane2 PeaMerS pon...sori la kengkawan..

p/s:xperkenalkan diri ibarat masok rumah xbg slam..main bedal jer....hehehejgn marah yer......


Laughing

PENDAPAT AKU PLAK..

aku sokong 100% pe kata shah (ye ke shah???) tu...

aku xsetuju dgn kak tem...

bio jek forum ni ON cam bese.. walau sape2 pn malah PAK LAH pn tau..

aku xkisah...

MALAYSIA adalah negara DEMOKRASI....
Semua MASYARAKAT de hak!

bak kata nabil... Lu Pk lar sndr...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by TheSubtleArts on Fri 25 Apr 2008, 8:54 am

ok 1 vote dpd co aku xstuju...


aku buat keputusan ikot suare ramai....ok...

tapi dgn satu syarat...kalau nk maki gune kate2 kesat censored la dulu yer..hehehehe..
regular rule la kat mne2 forum...hehehe...jgn marah arr..aku x tutop la topic nih...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ibnu_laden on Mon 28 Apr 2008, 1:14 pm

ye2
kami sume paham
time kasih founder!

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Wed 30 Apr 2008, 12:17 am

thanks to founder!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by zackmuska on Thu 01 May 2008, 7:14 pm

patut dikekalkan dan dikawal pnggunaan perkataan2..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Sat 03 May 2008, 1:54 am

thanks a lot!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by zackmuska on Sat 03 May 2008, 4:01 am

nape plak ko nk ckp thnks..aku xpuji ko pun ..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by ikillmyjuliet on Sat 03 May 2008, 4:03 am

ape2 je lah zack.....
ye ar ko skang nie da x bley nk mcm dlu....
ye ar aku paham ar.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: SPOTCHECK vs MAKI HAMUN vs XPUAS HATI = baca sndiri kat bawah...

Post by Sponsored content Today at 12:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum