ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by @llif on Thu 13 Mar 2008, 12:55 pm

aku cadangkan baik kau owg datang cni...
kalau kau nak dtg aku nak wat sesi berdialog untuk korang ngan semua studet....
aku nak kauowg berkongsi pengalaman dan pendapat blh????

@llif
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 125
Age : 27
Location : BP, JB
Intake : Julai 2007
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/crime_skaters

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Tue 27 May 2008, 5:18 pm

wow..besar sgt permintaaan ko tu...ko tau
jela,senior2 ko ni dtgnye dari pelusuk malaysia,so nk dtg sane mmg agak
ssh la..tp,usaha ko tu sbnrnye bgs,aku klu leh tlg aku tlg...
x pn mane yg rase lokasi die x jauh ngan poli tu leh la tlg dak aliff ni...
xpn bincang kat sini pn ok..lg sng..pe yg ko nk pndapt ke ape ke,k'org sudi berkongsi...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by `~melydia~` on Tue 27 May 2008, 5:38 pm

aku sudi..

aku bley tolong bila2 masa..

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Tue 27 May 2008, 8:45 pm

errrr sbb tue lah ade gathering yg kite wat!!!!
di situ kte berkumpulutnk berkenal,kongsi pengalaman ,bagi pendapat dan lelain lagey....
so harap sgt korang datang!!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by Guest on Tue 27 May 2008, 10:57 pm

Laughing

ape kes ni labu???

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Wed 28 May 2008, 5:52 pm

sndiri mau ingat la..xtau bace ke..lu pkr la sndri... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 9:30 am

erm permintaan ko ni besar..
keberkesanan nye pulak rendah..tapi memandang usaha ko ni murni aku rase alumni patut tolong tuk menaikkan taraf pemikiran dorang..
gathering ngan perjumpaan yang aliff nak buat ni berbeza konsep and penerimaan nye.. kesan sampingan yang diharapkan pun berbeza..

ade mane2 alumni yang sudi bagi kerjasama?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 9:37 am

ape yg shah sampaikan tu benar belaka..

gathering dgn bersemuka dgn pelajar junior merupakan pendekatan yg berbeza...gathering adalah utk bersama semula dgn rakan2 yg same berjuang semasa belajar dulu...yang si alip ni ckp kite semua pegi ke sane jumpe dan borak or diskas psl perbezaan suasana pentadbiran,pmbelajaran dsbgnya,mungkin itu lah matlamat si alip nih..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 9:52 am

memang tu pun matlamat si aliff ni..
berdiskusi camni akan dapat membuka minda adik2 kite tu..
yang mana cara ini merupakan permulaan yang sangat penting kepada keterbukaan minda dorang dan permulaan kepada perhubungan yang erat diantara alumni dan student... kalau pendapat kita bernas dan penerima positif, maka aku jamin kualiti student dan jpp akan meningkat melalui program ni..

a bit effort can make a big different..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 10:31 am

totally agreed..
from now on make this foram as a place to solve...emm..no..as an R%D place for a certain part of human attribute which has already corrupted or misplace...

so guys discuss as a person ok..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Thu 29 May 2008, 11:09 am

aliff tue kadang² ade idea yg bernas....
dan aliff tue kadang² berperangai mcm k@#$L...
jadi korang kne pk 2kali....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 11:22 am

hahaha....itu macam ka bob??

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 11:54 am

tapi aku suke pandang dari sudut positif..
aliff tu memang ade idea..wlaupun perangai gile2
bukan aliff je..peamesr len pun same, kak tem dakmuo, arip bob zack syuk kamil dan len2 sume perangai gile2 tapi idea dan kebolehan bernas..
orang perangai gile2 and idea power2 ni orang yang fleksible yang mane orang macam ni tak skema(pasif and stick pada satu vision shj) orang macam ni la yang mengimbangi antara golongan atasan dan golongan bahawan..


tapi sifat ni semulajadi dan boleh dipupuk..

now on aku harap peamers2 len lebih terbuka dan jangan abaikan or lupekan matlamat penubuhan group ni..

membangunkan student pms!

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 12:14 pm

btol tu shah..brape kerat dpd beratus student dan bekas student PMS tau arti sahabat...

aku gunekan mase yg terluang ni utk buat satu tempat dimana kite x lost contact...ade port sendiri...

idea2 yg bernas mcm si alip,shah sememangnye boleh diguna pakai...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Thu 29 May 2008, 12:17 pm

affraid affraid affraid affraid affraid

betul ke yg cakap ni shah!!!!!!!

ko dah banyak berubah shah,bgs tu...so bincang2 gak,mane si dak aliffnye...
kate nk diskuss..

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 3:46 pm

LuncaiGreat wrote: affraid affraid affraid affraid affraid

betul ke yg cakap ni shah!!!!!!!

ko dah banyak berubah shah,bgs tu...so bincang2 gak,mane si dak aliffnye...
kate nk diskuss..


my name is ibnu_laden..
nothing to do wt else..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Thu 29 May 2008, 4:33 pm

ish,xleh bla tul aku ngan dak ni..nk ngaku diri sndiri pn ssh..x bersyukur ke ade nama tu..penat org tua bg nama..hehehe..

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 4:57 pm

asal boleh, tak nak kalah

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 10:05 pm

aku tak paham laa yep..
kenape kite ade username and username kite tu terpampang kat atas macam name kite ha?


boleh jelaskan tak yep?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Fri 30 May 2008, 11:06 am

aku lagi x paham soalan ko...tp aku jelas sket la..mcm yg ko tau,username tu adalah satu nama pengenalan ko kat sini...berdasarkan username ko tu gak,org leh memanggil ko atau sebagainye..xkn username ibnu laden,pastu kat atas tulis LuncaiGreat kot...ke ko xnk nama ko naek..dah tu camne org nk tau tu kau..

(aku pn xtau ape yg aku merepek ni..tp aku cuba sedaya upaya aku tuk jawab soalan ko tu..kalau salah,tolong bg soalan yg agak senang dipahami..TQ)

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Fri 30 May 2008, 6:49 pm

tuk senang paham...

kalau da aku letak username aku ibnu_laden takkan name shah plak yang naik..
mesti ar aku nak name ibnu_laden yang naek kan?


kirenye soalan aku tu menyindirko laa

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Fri 30 May 2008, 7:43 pm

aih..ape da...psl username pon jd ini mcm ka??
btol la pe ko ckp shah..cume ko slalu kuarkan kate atau frasa yg agak sukar difahami...arep just confuse or misunderstanding je tuh..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Sat 31 May 2008, 11:44 am

sebab aku dulu sempat blaja `balagrah'...
orang yang tau akan tau ar..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Mon 02 Jun 2008, 12:11 pm

ala,ko ni bajek IQ tinggi la tu..ibnu laden tu ssh rase nk taip..kalau shah senang je..hehehe...

IKUT SUKE ATI AKU RRR NK PAGGIL KO APE!!!!!!!KANG AKU TUKAR USERNAME KO JADI KAMBING KANG,BRU TAU!!!!KENAKAN AKU EHK!!

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Mon 02 Jun 2008, 4:57 pm

hahaha bukan pe...
mane la tau lam orang yang join group ni ade perisik2 ke kan...
aku malas ar nak appear sangat...cukup sekadar orang yang patut tahu, tahu akan aku

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: ATTENTION TO ALL ADMIN......... ::LOCKED::

Post by Sponsored content Today at 10:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum