Awak memang garang tapi...

View previous topic View next topic Go down

Awak memang garang tapi...

Post by qaleq on Tue 08 Jul 2008, 3:02 pm

Awak memang garang,
Dia pun memang garang,
Bila saya senyap,
Saya kena dengan dia,
"Now you don't like her lah"
Saya cemas, tidak berkata kata,
Tapi dia tahu saya minat awak.

Awak memang garang,
Bila saya bising,
Saya kena dengan awak,
"Now you are telling me that I'm...."
Saya pun kelabut mencari alasan,
akhirnya, alasan yang pelik menjadi luahan.



Awak,
Saya buat ini, saya kena,
Saya buat itu, saya kena,
Saya tak buat ini, saya kena,
Saya tak buat itu, saya pun kena.

Awak memang garang,
Tapi saya tahu,
Garang awak bersebab,
Kalau saya tak buat salah,
Awak tak akan marah.

Awak memang garang,
Sekali awak marah, saya duduk terdiam,
Tapi,
Bila awak senyum,
Ahhh, itu yang menawan.
Cuma,
Memang susahlah nak tengok itu senyuman.

Awak memang garang,
Saya cuba buat awak ketawa,
Akhirnya dapat "hey, not funny" dari awak,
Awak kena tahu,
Walaupun saya tak funny,
Tapi saya cuba nak buat awak ketawa.

Awak,
Kadang-kadang saya takut berborak dengan awak.
Kerna jika saya cakap menda yang salah,
Awak akan terluka,
Tapi awak cakap,
"Learn from mistakes",
Saya memang learn from mistakes,
Tapi saya buat jugak sometimes.

Kadang-kadang saya rasa awak garang tidak bersebab,
Sometimes, saya tak buat silap, saya kena 'shoot' jugak,
Tapi better saya senyap,
Sebab mungkin awak 'had a bad day',
Saya rela kena marah kalau itu boleh ceria kan awak.
Dan saya buat apa saja untuk awak.

Awak memang garang,
Tapi kadang-kadang awak salurkan marah awak melalui dia,
Dia akan marah saya kerana buat awak marah,
Saya senyap,
Tapi seriously, sometimes saya tak tahu saya buat awak salah,
Oklah, saya mengalah :-(

Awak memang garang,
Tapi saya tetap sukakan awak,
Ke mana saya pergi, saya akan teringatkan awak,
Saya harap awak paham,
Saya tiada niat buat awak marah,
Saya cuma ingin buat awak happy.

Awak yang garang,
Saya tahu awak tak suka saya,
Tapi saya tak kisah,
Jika saya dapat tengok muka awak,
It is more that enough!!!

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Awak memang garang tapi...

Post by qaleq on Sun 20 Jul 2008, 10:56 am

nie la sebenarnya org pgecut

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum