Cari duit internet bersama clickbank

Go down

Cari duit internet bersama clickbank

Post by qaleq on Fri 20 Jun 2008, 4:48 pm

Sebagaimana yang diketahuit, clickbank telah membuka kembali penyertaan dari rakyat Malaysia. Dahulu saya terpaksa menggunakan virtual address US untuk mendaftar clickbank.

Apa itu clickbank?

Seperti paypal, check2out,stormpay, clickbank sebenarnya ialah satu transaksi online yang membenarkan jual beli di atas talian.

Clickbank ialah satu program affiliate yang terbesar dan terkenal di seluruh dunia. Kebanyakan usahawan internet ternama dunia menggunakan clickbank untuk menjual produk digital mereka.

Untuk menjadi agen affilate dengan clickbank, kita tidak perlu mendaftar dengan website penjual produk sebaliknya kita hanya perlu menukar hoplink dengan user id clickbank kita dan secara automatik komisyen dari penjualan produk digital (ebook, software, keahlian) akan dimasukkan ke akaun clickbank kita.

Contoh reseller link clickbank

http://AFFILIATE.reseller.hop.clickbank.net

Gantikan perkataan
AFFILIATE dengan user id clickbank kita.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan mendaftar secara percuma click bank

Sementara itu saudara Mawardee, telah mahasiswa IPTA telah menghasilkan sebuah laporan PERCUMA! mengenai clickbank yang bertajuk "7 Kesilapan Utama IM di Clickbank" untuk membantu dan menerangkan kesilapan-kesilapan yang membuatkan kita tidak kurang mendapat pendapatan secara online dengan clickbank.


Laporan ini akan menerangkan konsep asas fungsi ClickBank & 7 kesilapan-kesilapan utama yang dilakukan oleh ramai usahawan internet ketika mempromosi produk-produk di ClickBank.Dapatkan laporan percuma tersebut dengan klik gambar "laporan khas" tersebut.
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 32
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum