Perkenalkan diri korang kat sini:

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Guest on Sat 15 Mar 2008, 6:47 pm

Thnx 4 All Member...

Selamat Datang Kami Ucapkan Dan Setinggi Penghargaan Kepada Semua User Yang Menyokong ALUMNI PMS..


Trimas!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Sat 15 Mar 2008, 6:53 pm

thanx sebab memeriahkan lagi forum ni..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

KENALKAN DIRI SAYA

Post by -Redza- on Sat 15 Mar 2008, 9:33 pm

HEHEHEHE

NAMA:REDZA
UMUR:24 TAUN
ASAL:UJUNG PAHANG
HOBI:MENGORAT
CITA2:SEMOGA CITA2 TERCAPAI...HAHAHAHA

-Redza-
Murid bijak darjah 1
Murid bijak darjah 1

Number of posts : 8
Age : 31
Location : Pahang
Intake : January 2007
Registration date : 2008-03-11

View user profile http://www.yahoo.com

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Guest on Sat 15 Mar 2008, 9:37 pm

-Redza- wrote:HEHEHEHE

NAMA:REDZA
UMUR:24 TAUN
ASAL:UJUNG PAHANG
HOBI:MENGORAT
CITA2:SEMOGA CITA2 TERCAPAI...HAHAHAHA


HaHaHa... baeeeekkkk punye introduce... hahahah..

bagus2....

aku pn bharap agar cita2 kita tercapai lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by LuncaiGreat on Sun 16 Mar 2008, 1:56 pm

.:DaKMuO:. wrote:
LuncaiGreat wrote:harap maap kat sume coz aku xder kat jb skrang ni..ni aku ader kat KL,outstation,ni pun singgah cc jap...
amacam alumni,dah ramai user nmpk...kepada user yg bru join tu,diucapkn selamat melibatkan diri dalam site ni...
sape yg knal aku tu,bgs la..yg x knal,leh tgk page seblom ni,aku ader knalkn dri..x pun,tny big bos.. Very Happy

aku xde sampai 20 hb 3...so,pada founder n team admin skalian,jagalah site ni bek2...
tggu kpulangan aku...

majulah bdk2 PMS tp bkn PMS..wahkahkah...

xpe2... kitorang xkisah pon ko ada ke x.. same jek.. lol!

bese ar... ghamai pn tgk ar usaha sape yg tlg majukan..
xsia2 aku jadik admin kt cni.. selaku pemegang bhgn Promotion.. hahahaha... Laughing

aku rase sume org xknal ko.. sbb ko ni ntah sape ntah.. sape ek ko ayep??? Question

err.. aku sntiasa menjaga alumni ni bebaek cam aku jaga awek aku.. huhuh...

xpe2... xyah pulang pn xpe... Cool

PEHHH.......
hehehehe....best r ayat ko dakmuo,mmg best... Smile Smile
rase cm dah lama tak baling kasut kt org..

bahasa menunjkkn bangsa bro...
b'jaga2 dalam setiap kate2...buruk padahnye....

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Guest on Sun 16 Mar 2008, 4:53 pm

LuncaiGreat wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
LuncaiGreat wrote:harap maap kat sume coz aku xder kat jb skrang ni..ni aku ader kat KL,outstation,ni pun singgah cc jap...
amacam alumni,dah ramai user nmpk...kepada user yg bru join tu,diucapkn selamat melibatkan diri dalam site ni...
sape yg knal aku tu,bgs la..yg x knal,leh tgk page seblom ni,aku ader knalkn dri..x pun,tny big bos.. Very Happy

aku xde sampai 20 hb 3...so,pada founder n team admin skalian,jagalah site ni bek2...
tggu kpulangan aku...

majulah bdk2 PMS tp bkn PMS..wahkahkah...

xpe2... kitorang xkisah pon ko ada ke x.. same jek.. lol!

bese ar... ghamai pn tgk ar usaha sape yg tlg majukan..
xsia2 aku jadik admin kt cni.. selaku pemegang bhgn Promotion.. hahahaha... Laughing

aku rase sume org xknal ko.. sbb ko ni ntah sape ntah.. sape ek ko ayep??? Question

err.. aku sntiasa menjaga alumni ni bebaek cam aku jaga awek aku.. huhuh...

xpe2... xyah pulang pn xpe... Cool

PEHHH.......
hehehehe....best r ayat ko dakmuo,mmg best... Smile Smile
rase cm dah lama tak baling kasut kt org..

bahasa menunjkkn bangsa bro...
b'jaga2 dalam setiap kate2...buruk padahnye....


keh keh keh...

jgn ar mare bro... baru nk manje2 dgn u... lol!


gur0 sket pn xleh... emo tol... ahak's...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Wed 19 Mar 2008, 3:08 pm

ko tu yg xtau jage mulot...u've no respect..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Guest on Thu 20 Mar 2008, 9:15 pm

TheSubtleArts wrote:ko tu yg xtau jage mulot...u've no respect..


HaHaHa...

yelar... i'm so cowey!!!! lidah

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Fri 21 Mar 2008, 7:18 am

sori naik lori la...childer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by bob_xtremist on Sun 23 Mar 2008, 1:37 pm

Salam...Sila kenalkan diri anda disini.... pig

bob_xtremist
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 107
Age : 30
Location : Kuala Lumpur,Pahang,Johor
Registration date : 2008-03-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Mon 24 Mar 2008, 7:43 am

huhu...back to topic please............

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by LuncaiGreat on Tue 25 Mar 2008, 12:42 pm

aku dah dtg menyemak lagi...hhehehe...

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by bob_xtremist on Sat 29 Mar 2008, 6:38 pm

huhu...ayep,i lap u...
huhu...
jgn marah yer yep...
gdh

bob_xtremist
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 107
Age : 30
Location : Kuala Lumpur,Pahang,Johor
Registration date : 2008-03-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Guest on Mon 31 Mar 2008, 5:57 am

bob_xtremist wrote:huhu...ayep,i lap u...
huhu...
jgn marah yer yep...
gdh

pig pig pig pig pig SILA PERKENALKAN DIRI ANDA DISINI pig pig pig pig pig pig

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by bob_xtremist on Tue 01 Apr 2008, 11:51 am

perli nampak...

♣cekmok♣

bob_xtremist
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 107
Age : 30
Location : Kuala Lumpur,Pahang,Johor
Registration date : 2008-03-04

View user profile

Back to top Go down

it's m3

Post by p!nkD3v!L on Wed 02 Apr 2008, 10:31 pm

eloz...wazup2.........

nama diberi ida sahura mubin.........aku berasal dari negeri pahang yang aman lagik makmur...umah aku kat bandar jengka...... jemput la datang umah makan jemput jemput...
aku mase blaja dulu amek koz inf0rmation technology......aku batch yang ke lima.....januari 2006 mase 2......
aku skang keje designer roti canai....huhuhuhuh best tau....
lain2......aku wat bisnes kecik2 jerk.....hheeheheh....aku nie hepi go lucky orgnyer.....
open minded....kecoh....suke cakap....kadang2 moody gak.....peramah la sangat.....suke jalan n window shoping...bkn shoping eh....hehehhehe....

ok 2 jer la pasal aku.....tadaaaaa

p!nkD3v!L
Murid bijak darjah 1
Murid bijak darjah 1

Number of posts : 18
Age : 29
Location : Pahang
Intake : 2006
Registration date : 2008-03-12

View user profile http://www.myspace.com/luva154

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by ikillmyjuliet on Fri 04 Apr 2008, 7:21 am

name aku bob+afiq+setan.....aku la pengasas rockapak.....
aku la orang paling metal selepas kaktem....aku intake julai06.....aku dlu ddk kt bilik1.....skang nie aku blaja di kolej yg telah dirahsiakn oleh CIA.....kadang2 aku wat part time wiring....kadang2 lepak sepenuh masa......ade kala bermain guitar untk membingit telinga orang dirumah walaupn aku x reti bermain guitar.....aku xsuke orang yg ego dan hipokrit walaupn kadang kala aku juga begitu.....baru2 nie aku jmp shukrina ngan shah.....dan ini telah membuatkn aku happy......aku xsuke orang yg gle kuasa...aku xsuke orang yg bermuke2.....dan sesiapa yg berkawan ngan aku maka beliau adalah kawan aku......ingin aku tegaskn disini bahawasanya aku merindui kaktem,cekmok.ayep,zai,zack,jep,dan sama waktu dengannya......ingin aku membuat sedikit ucapan disini..... 'wahai korang ble korang nk datang melawat aku disini?aku amat merindui kamoo semua...kadang2 aku menangis sendiri...ble aku teringat kt korang aku mst dgr lagu2 yg kte slalu dgr pada satu ketika dahulu....sekiranya korang sume baca ucapan aku nie,aku harap korang mengerti...akhir kata dari aku..persahabatan xkn putus sekiranya kte masih ingat mengingati....dan aku akan mendoakn kesejahteraan dan kebahgiaan korang semua...'

aku yg menyayangi kamoo semua....
+bob+afiq+setan+

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Fri 04 Apr 2008, 8:10 am

ikillmyjuliet wrote:
name aku bob+afiq+setan.....aku la pengasas rockapak.....
aku la orang paling metal selepas kaktem....aku intake julai06.....aku dlu ddk kt bilik1.....skang nie aku blaja di kolej yg telah dirahsiakn oleh CIA.....kadang2 aku wat part time wiring....kadang2 lepak sepenuh masa......ade kala bermain guitar untk membingit telinga orang dirumah walaupn aku x reti bermain guitar.....aku xsuke orang yg ego dan hipokrit walaupn kadang kala aku juga begitu.....baru2 nie aku jmp shukrina ngan shah.....dan ini telah membuatkn aku happy......aku xsuke orang yg gle kuasa...aku xsuke orang yg bermuke2.....dan sesiapa yg berkawan ngan aku maka beliau adalah kawan aku......ingin aku tegaskn disini bahawasanya aku merindui kaktem,cekmok.ayep,zai,zack,jep,dan sama waktu dengannya......ingin aku membuat sedikit ucapan disini..... 'wahai korang ble korang nk datang melawat aku disini?aku amat merindui kamoo semua...kadang2 aku menangis sendiri...ble aku teringat kt korang aku mst dgr lagu2 yg kte slalu dgr pada satu ketika dahulu....sekiranya korang sume baca ucapan aku nie,aku harap korang mengerti...akhir kata dari aku..persahabatan xkn putus sekiranya kte masih ingat mengingati....dan aku akan mendoakn kesejahteraan dan kebahgiaan korang semua...'

aku yg menyayangi kamoo semua....
+bob+afiq+setan+

kehadapan saudara bob yang jauh disana..

woi bob aku pon merindui ko, geng aku pon merindui ko..aku ade time nanti aku naik sane...
btol ayat ko tu "persahabatan xkn putus sekiranya kte masih ingat mengingati..." huhu(bapak poyo)..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by ibnu_laden on Fri 04 Apr 2008, 9:36 pm

hem hem...btol kate bob tu...

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by zackmuska on Thu 10 Apr 2008, 11:44 am

nama saya zakri hanif bin mohd razali..panggil z je..nombor matrik saya dulu 19SPP04F525..orang kate muke saya cm iras2 johnny depp..tp sy rase biase2 je..saya tinggal di jerantut, pahang..pada masa ini, saya sedang melanjutkan pengajian di politeknik kota bharu dalam bidang pengajian perniagaan(pengurusan)..saya masih lagi bujang..namun begitu ia tidaklah bermakna saya tidak mempunyai teman yang istimewa..sekian dari saya..

SELAMAT BERKENALAN..........

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Thu 10 Apr 2008, 12:21 pm

welcome my bestest bro..ahakssssssssssss..

namun begitu ia tidaklah bermakna saya tidak mempunyai teman yang istimewa
ehem.....dammit bro..finally..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by zackmuska on Thu 10 Apr 2008, 2:55 pm

hehehe..tq bro..bro, sori la xdpt luangkan ms byk kat forum ni...pepeham r student kan..nk g cc pun wat research je..xsmpt nk ngadap bnd2 cmni..tp aku jnj andaikate aku free, mmg kat forum ni la aku akn abiskan ms dan wang ringgit..kipidap a gud work bro..


regards,
++zackmylisa++

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by TheSubtleArts on Thu 10 Apr 2008, 3:54 pm

zackmuska wrote:hehehe..tq bro..bro, sori la xdpt luangkan ms byk kat forum ni...pepeham r student kan..nk g cc pun wat research je..xsmpt nk ngadap bnd2 cmni..tp aku jnj andaikate aku free, mmg kat forum ni la aku akn abiskan ms dan wang ringgit..kipidap a gud work bro..


regards,
++zackmylisa++


mak aih bro........zackmylisa................arghhhhhhhhhhh tidak... haa
king queen

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by zackmuska on Fri 11 Apr 2008, 3:33 am

hehehe...jgn r mcm tu bro...malu aku Embarassed dh bro..jgn lari tajuk(cover line)..t kne fire..

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by ikillmyjuliet on Fri 11 Apr 2008, 3:54 am

zackmuska wrote:hehehe...jgn r mcm tu bro...malu aku Embarassed dh bro..jgn lari tajuk(cover line)..t kne fire..
aku mcm ketinggalan sesuatu je nie....
tp xpe la aku paham.....
setiap manusia perlukan perubahan....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Perkenalkan diri korang kat sini:

Post by Sponsored content Today at 9:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum