Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by shuk on Tue 01 Jul 2008, 1:41 pm

teringat yg qaleq ckp tu... aku nasyid gelak2 brape kali entah..
sik xjadi jer nk nanyi... ustaz pon gelak gaks... siot tol...
ko bayangkan ,,,, aku kne nasyid.. hahahahah...

shuk
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 328
Age : 31
Location : PJ
Intake : DUNNO
Registration date : 2008-03-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Tue 01 Jul 2008, 2:05 pm

tp aku dgr bdk2 ni ckp shook sore ko cm vokalis al-jawaher..

"tercipta satu lembaran sejarah....ditanah suci kota mekah..." lalalaalaa.. blabla

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Tue 01 Jul 2008, 2:06 pm

ikillmyjuliet wrote:tahan x tahan yg ko xpegey cherating tue ape hal????

aik...ko lak yg touching..konpius la saya...

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Tue 01 Jul 2008, 2:07 pm

zackmuska wrote:tp aku dgr bdk2 ni ckp shook sore ko cm vokalis al-jawaher..

"tercipta satu lembaran sejarah....ditanah suci kota mekah..." lalalaalaa.. blabla

al jawa-eah???
huahuahuahauhau
xthn aku bace topic nih....
best giler...

hehe hehe hehe hehe hehe

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by shuk on Tue 01 Jul 2008, 4:38 pm

hahahaha..... siot btol...
ko xyah nk gelak fizal... ko nasyid cam nk perform rock concert
ko xingat.. menyanyi tersengeh2 cam kera.. kaki xble dok diam..
berkawat kaki cam tentera time nyanyi.. hahaha

xlarat aku nk gelak dah... teringat balik time2 sengal dulu.. hahaha

shuk
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 328
Age : 31
Location : PJ
Intake : DUNNO
Registration date : 2008-03-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Tue 01 Jul 2008, 4:43 pm

tp cik dollah lak gelak2 msh aku tgh nasyid..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Tue 01 Jul 2008, 5:44 pm

sume tu akan jadi kenangan terindah dalam hidop kite....
korang xperasan ke keakraban persahabatan kite ni power mcm power rangers..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Tue 01 Jul 2008, 5:50 pm

byk gak2 lagu2 yg aku dgr kat radio atau mp3 akan terimbau kembali kenangan2 lama...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Tue 01 Jul 2008, 8:07 pm

contohnye lagu2 peterpan, lagu dari kekasih utk kekasih..lagu2 biase jamming ms cuci toilet.. Laughing

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Tue 01 Jul 2008, 8:11 pm

lagu jamming cuci toilet aku xleh lupe...huhuhuhuhhu...arghhh...bile teringat aku makin rindu kat korang semua..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Wed 02 Jul 2008, 1:13 am

rase besh je stiap kali cuci toilet..dpt men air, nyanyi2..men lompat2 tekap tangan kat dinding sape paling tinggi(aku xjoin le sbb juara btahan kan)..huhuhu..mcm2 xtvt kaat bilik air tu..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by <<pisces gurlz>& on Wed 02 Jul 2008, 3:15 pm

yela smpai dgar suare yg sumbang
kat kamsis pompuan,,,kan2

<<pisces gurlz>&
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 147
Age : 30
Location : nilai
Intake : second
Registration date : 2008-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Wed 02 Jul 2008, 4:10 pm

suare KAMI la tu..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Wed 02 Jul 2008, 4:28 pm

aku sdeh bile dgar ajip kemalangan mse final exam sem 2 dlu...
terkejut aku...

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by shuk on Wed 02 Jul 2008, 5:36 pm

alhamdulillah ...panjang lg umur ajip. tp yg pelik nye.. ramai giler budak2 sit yg accident.. aku sampai naik risau.. seram jek kalo teringat...

shuk
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 328
Age : 31
Location : PJ
Intake : DUNNO
Registration date : 2008-03-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by alongxp on Thu 03 Jul 2008, 10:49 pm

kenangan yg aku tul2 tak leh lupe,klu korg kenal bdk klas aku nama salleh,pnh sekali die g tahan bas ekspress cam tahan bas biasa...kitorg kat dlm tu bantai gelakla...

alongxp
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 61
Age : 32
Location : mane mane je
Intake : july 2005
Registration date : 2008-03-05

View user profile http://alongxp.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 04 Jul 2008, 6:45 pm

Si Salleh 2 mmg plik cikit orangnye.. tp pndiam...

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by alongxp on Mon 07 Jul 2008, 11:57 pm

nampak je pendiam,tp kat luar,buaya bapak besar tu die tu... tp last2 kitorg dpt tau die kapel ngan budak satu batch yg lain kelas sbb repeat...

alongxp
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 61
Age : 32
Location : mane mane je
Intake : july 2005
Registration date : 2008-03-05

View user profile http://alongxp.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Tue 08 Jul 2008, 9:04 am

ganas gak si saleh 2 ...

pepatah melayu de kata...

Air Yang Tenang........Jangan Disangka Tiada Buaya....

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Wed 09 Jul 2008, 12:01 am

hehehe...aku ingat lagi mase lepak kat kuantan sampai malam pastu ramai2 ngan dak ni dok jalan kaki round kuantan punye la jauh tapi x terase sampai terengganu tu..sbb ade signboard terengganu kat tepi jalan..pastu oleh kerana ade yg ngantuk tahap gaban sewa la bilik, n this is the best part,zack dengan selamba badak je leh wat benda x senonoh kat tingkap sambil bukak tingkap..hahaha..xleh ingat aku mau pecah perut..pastu rie masuk dengan muke cemas rupenye bru pas kene dajal ngan jep.hahaha,lagi lucah die kene..hahahahaha....

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Wed 09 Jul 2008, 4:58 am

jep mmg x senonoh btol la bro......
aku taw crite nie.......
kesian rie time tue....
hahahahahaaa

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Wed 09 Jul 2008, 9:27 am

ade lg satu citer yg aku nk kongsi...
Mse MSK dlu si Yamin ilang dlm mse aktiviti burung antu...
smpai skrg org pgil dia dgn nama ILANG

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Wed 23 Jul 2008, 1:57 am

crte pasal msk teringat ak mase ak berdarah idung..
kene pegang telur la..
mase msk gak la ak dah muler benci dan suke pada seseorng hingga ari ini...huhuhuhu

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Wed 23 Jul 2008, 10:08 am

sape yg ko benci... bgtau la

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Wed 23 Jul 2008, 3:23 pm

ade la..
biar la itu rahsia..
huhuhu korek idong

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content Today at 11:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum