Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by <<pisces gurlz>& on Sat 21 Jun 2008, 3:04 pm

misi yg xbermoral
xsenonoh la korang nie,,,
aku nak tanye sape ketua dlm misi nie?

<<pisces gurlz>&
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 147
Age : 30
Location : nilai
Intake : second
Registration date : 2008-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Sat 21 Jun 2008, 8:39 pm

die mas..die... ktk

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Mon 23 Jun 2008, 1:15 am

kenangan yg agak best adalah aku kn gossip......
bengang btol aku.....
pastue kenangan yg agak seronok ialah tertubuhnya geng rockapak!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Mon 23 Jun 2008, 9:10 am

zackmuska wrote:die mas..die... ktk

sape ketua unit?? strwrs

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Mon 23 Jun 2008, 10:19 am

aku msh igt mse aku bercinta kt pms dulu... romantik giler

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Mon 23 Jun 2008, 5:50 pm

yang ms 1 qaleq...ko kan byk skandal dlu..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Mon 23 Jun 2008, 5:51 pm

TheSubtleArts wrote:
zackmuska wrote:die mas..die... ktk

sape ketua unit?? strwrs

ntah..bnd tu cm xdirancang pun pd mulenye..tp mmg sejuk n tenang la kat ats tu..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Wed 25 Jun 2008, 2:09 pm

zackmuska wrote:yang ms 1 qaleq...ko kan byk skandal dlu..

boleh dkatakn semunye la..
fhm2 jer la..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by shuk on Wed 25 Jun 2008, 2:18 pm

asrama pompuan bosan.. masih ikot tradisi skolah asrama...
segala kelakuan kne jage.. senior dah mcm warden xde gaji.. lalala

shuk
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 328
Age : 31
Location : PJ
Intake : DUNNO
Registration date : 2008-03-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Wed 25 Jun 2008, 2:37 pm

zackmuska wrote:
TheSubtleArts wrote:
zackmuska wrote:die mas..die... ktk

sape ketua unit?? strwrs

ntah..bnd tu cm xdirancang pun pd mulenye..tp mmg sejuk n tenang la kat ats tu..

kenkadang kalau kat bwh tu bunyi bising...kiteorg study ramai2 kat tangki tu kan zack kan.. bounce bounce

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Wed 25 Jun 2008, 4:40 pm

btol btol btol..yg plg penting de bdk yg bkk pose kat atas tu..junior la..xsenonoh tol...

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Wed 25 Jun 2008, 10:53 pm

kite buke pose kat katil selamber jer..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Thu 26 Jun 2008, 3:02 am

nyaris2 ko nk tpedaya ngan aku kan..huhuhu...sib bek aku mkn gak la megi tu... lol!

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 27 Jun 2008, 6:36 pm

nk pkai mesin bsuh pn kene cri duit syiling emas..
siksa tul nk cari syiling

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by fuzzball86 on Fri 27 Jun 2008, 7:01 pm

hahaha..
hostel life...
by d way mmg byk kenangan pun mz kat hostel dulu...
hmm mcm2 hal jd...

fuzzball86
Murid bijak darjah 2
Murid bijak darjah 2

Number of posts : 40
Age : 30
Location : Cameron Highland
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-12

View user profile http://www.friendster.com/fuzzball86

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 27 Jun 2008, 7:42 pm

yang bestnye Ustaz Bad (mse sem 2) bg tugasan kene nyanyi lgu nasyid. kelas da jd cm af versi nasyid la plak

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Sun 29 Jun 2008, 10:26 pm

hahahahahaha....pecah perot aku baca kisah korang ni...
aku ingat lagi zack bg salam kat ust zaher dari jauh pastu kene panggil sbb bg salam..hahaha..pastu blk hostel die n jep wat dajal kat aku kate kene gantung poli,hampeh punye zack...nk je aku cocok mata die...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Sun 29 Jun 2008, 11:37 pm

qaleq wrote:yang bestnye Ustaz Bad (mse sem 2) bg tugasan kene nyanyi lgu nasyid. kelas da jd cm af versi nasyid la plak

kelas agama paling best sepanjang hidup aku...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Mon 30 Jun 2008, 7:17 am

oleh sbb function quote xde lg ms aku reply topic ni, so aku balas knyataan ayip ni..hahhahaha..klaka gak arip kan..siap packing barang yg xthn tu..tp aku xniat pun nk tipu ko smpi cmtu..jep r mcurahkan petrol kedalam api..bsungguh2 die suh aku prank ko..hehehe..sumpah,,len kali xbt lg ayip..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Mon 30 Jun 2008, 11:08 am

TheSubtleArts wrote:
qaleq wrote:yang bestnye Ustaz Bad (mse sem 2) bg tugasan kene nyanyi lgu nasyid. kelas da jd cm af versi nasyid la plak

kelas agama paling best sepanjang hidup aku...


kelas gan uztaz zahar best gak ke?

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by <<pisces gurlz>& on Mon 30 Jun 2008, 3:51 pm

ha nie aku nk cite cket pasal clas
ustaz zaher,,,
ko ingat tak z,,die ckap dlam clss die jgn senyum2 atau gelak2
klau nk,gelak2 kat bawah pokok,,,
aku ngan liza sakan gile gelak kat blkg,,,
wawawawawawaw

<<pisces gurlz>&
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 147
Age : 30
Location : nilai
Intake : second
Registration date : 2008-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Mon 30 Jun 2008, 3:59 pm

tol tol mas..xphm tol aku..pastu ko ngan liza kne bdiri kat depan klas kan..aku mmg xphm la..og nk gelak die suh g bwh pokok...org serius die leh lak ckp kite ni blaja jgn serius sgt, nnt stress..adehhh, xphm tol pemikiran die kan..bdk klas kite dh jd gile dh time klas die..msg2 xtentu arah jadinye...

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by <<pisces gurlz>& on Mon 30 Jun 2008, 4:08 pm

wawawaw,,,
tau xpe,,

<<pisces gurlz>&
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 147
Age : 30
Location : nilai
Intake : second
Registration date : 2008-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Mon 30 Jun 2008, 4:13 pm

yg boleh masuk pale ngan die si fahmi je la..siap ikut g cherating tu hari keluarga pms..xthnn.... lol!

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Tue 01 Jul 2008, 7:04 am

tahan x tahan yg ko xpegey cherating tue ape hal????

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content Today at 12:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum