Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 29 May 2008, 7:36 pm

aku pnah dpt card raya dr dak teknik muadzam tp smpai skrg aku xknal dia..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 7:38 pm

hehehe....aku pernah dgr citer tu kaled...huahuahauhau...ko mmg world sampai dak teknik pon sangkot kat ko...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Fri 30 May 2008, 12:37 pm

hahahahaaaa.....
aku x terkata ape² la klu cam nie!!!!
qaleq².....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 30 May 2008, 12:43 pm

biase aura mawi kn.. hehehe.. korang kn pnah ckp aku world jd world la..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 30 May 2008, 12:58 pm

best doh mase ddk dlm....
mcm2 kenangan..
yg si kaktem msk lubng taik,kaktem jatoh longkang mase main volleyball,kaktem pengsan mase tarik tali,kisah cintan kaktem,kaktem...kaktem....sape kaktem???


mcm2 hal...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Fri 30 May 2008, 7:30 pm

nset sentuk kene bola lagi power

berderai ala matrix

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 30 May 2008, 8:02 pm

sentul ke sentul???
mase bile shah??

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Sat 31 May 2008, 12:19 am

nset sentul ar...
mase men futsal kat ats..
topak rembat kene nset

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Tue 03 Jun 2008, 3:08 pm

aku igt lg kelas SIT1 (jan 2005) kene mrah gan CIK A#NZ$ pas ujian C++

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Tue 03 Jun 2008, 4:09 pm

aku igt lagey mase kak tem membawa komputer kotak kasut!!!
hahahaaaaaa......klaka²....
die pny engineer ade lah ayep!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Wed 04 Jun 2008, 1:55 pm

hehehe...idea datang secara tibe2 la bob..die kate berat nk bwk,aku cari casing baek pny tuk die.. Laughing Laughing Laughing

aku ingat lg bob cabar aku tegur dak sit2 masa tu..sape ntah nama die,kemah x silap..bdk tu kerek giler,sampai org tegur pn kene marah..pastu bob ckp kalau aku dapat tegur die selama 5 minit,die nk blanje nasi ayam..hehehe..
silap org la ko bob...dapat mkn nasi ayam free...thanks bob tuk kenangan tu...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 05 Jun 2008, 4:18 pm

aku igt la mse mgu suai knal..
kteorg main bola lawan pensyarah..
menang 4 -1..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Guest on Fri 06 Jun 2008, 10:36 pm

TheSubtleArts wrote:best doh mase ddk dlm....
mcm2 kenangan..
yg si kaktem msk lubng taik,kaktem jatoh longkang mase main volleyball,kaktem pengsan mase tarik tali,kisah cintan kaktem,kaktem...kaktem....sape kaktem???


mcm2 hal...

kaktem baling pinggan tu xingat ke???
awek kaktem kena kebas???
kaktem bengang ngan junior???

kha kha kha..

anyway.. aku ske dok sane.. ghamai awek carik aku.. lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 06 Jun 2008, 11:59 pm

woi amer...aku nk teberak bace statement ko.....hehehehehehe Very Happy Very Happy
huahuahuah....awek aku kene kebaS???lalalalala....
ape pon poli mmg fun mcm satu lakonan kite ddk kat sane kan kengkawan...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Sun 08 Jun 2008, 12:24 pm

Penubuhan kelab KU2 mendapat tentangan ramai...

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Mon 09 Jun 2008, 10:44 am

hahaha..pe2 je la ko qaleq....aku ingat lg kat bilik 2 zai ngan jep men tarik seluar dalam...hahahhaa..pecah perut aku tgk..

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Mon 09 Jun 2008, 1:16 pm

mase maen game kt bilik ayep....
komputer sape ntah aku lupe da....
dan ranking per-1 adalah aku....
hahahaaaa......

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Wed 18 Jun 2008, 1:14 pm

blah ar ko bob...hehehe...aku ingat lagi lepak umah jep,pastu die ajak aku ngan kaktem nek lori balak die bawak...aku ingat nk ronda rompin rupenye ronda umah die je,nk masuk parking...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Fri 20 Jun 2008, 1:24 am

salah satu mende aku rindu adalah memecahkn umah aku!!!!!
best siot.....
rase mcm ddk kt umah sewa jer.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Fri 20 Jun 2008, 3:07 am

ni kngn aku, jep n ayip..ms msg free celcom tu..jep tnjkkn meggi kering die smbl msg b3..duk dkt2 je...mntg2 free...

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 20 Jun 2008, 9:58 am

hahaha...korang ni..mmg buat aku tegelak la topic ni..mmg best n masyuk.......

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Fri 20 Jun 2008, 4:32 pm

lg kenangan panjat bumbung kamsis bg mlaksanakn misi xbermoral..hehehe..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 20 Jun 2008, 4:36 pm

zackmuska wrote:lg kenangan panjat bumbung kamsis bg mlaksanakn misi xbermoral..hehehe..

dan budak berbadan besar xbleh nk panjat tangki..huahuahua

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Fri 20 Jun 2008, 4:39 pm

hehehehe...klu leh panjat tu pn bbhaya bro kat ats atap tu..neves giler..kan ade skali tu nyaris2 kantoi..merebas lari....hahaha...

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 20 Jun 2008, 4:51 pm

hahhaha...tau pon ko....tu ar wat keje jahat tejunam kebwh baru tau...
best....mase kat galeri xleh ke buat mcm tu..hehehe

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content Today at 4:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum