Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 24 Jul 2008, 9:28 am

yer la masao... aku dah wt tmpt ko nk knal kan diri..
tlg update la k..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Thu 24 Jul 2008, 3:35 pm

camner ak nak update ni..
ajar la ak...

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 25 Jul 2008, 9:44 am

ipost jer la nama penuh ko, name awek, no telefon dan perkembangan terbaru ko..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Mon 28 Jul 2008, 1:13 pm

nak letak kat ner 2??
letak kat sini ker??

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 31 Jul 2008, 2:04 pm

bukan la.. ko pergi kt pertadbiran... pastu ko g kt info kenalkan diri korang... pas2 ko klick kt post EddyMasao

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Fri 01 Aug 2008, 3:05 pm

pe la masao ni...aku ingat lagi mase duk kat galeri..asal mlm je g cafe,asal g cafe je mlm..pastu lepak rmai2 wat kecoh..yg si jep tu x putus ngan duit siling die,x pn mintak duit mmbr2..hahahha...adus,rindu aku...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Mon 04 Aug 2008, 9:04 am

tp ko jgn lupe ayep, ketua segala kecoh ialah EN KARIM (Pemidato terbaik PMS)

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Wed 06 Aug 2008, 5:00 pm

certe sal cefe ni teringat ak pasal piring terbang...hehehe
dah tu pas jer balik kelas belari nak g mkn tgh hari..syok la mase 2..
tol la ade org kate kat ak..yg jauh dengan kite kat dunia ni adalah masa lalu..kite x dpt nak pergi masa lalu...atau lalui masa dulu..sedih lak ak..Sad

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 07 Aug 2008, 9:17 am

dah la masao... jgn la bersedih ati... jom la bergumbira

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Thu 07 Aug 2008, 4:17 pm

ak bkn bersedih jer malah ak terharu..
huhuhuhu korek idong

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 08 Aug 2008, 8:42 am

peristiwa yg aku xdpat lupakan adalah semasa aku kuar date dgn bkas awek aku dulu... kecoh satu poli.. sume pensyarah dpat tau

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Fri 05 Sep 2008, 5:02 pm

biase la poli tu bkn besar pon...
huhuhuhu korek idong

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Tue 09 Sep 2008, 5:14 pm

aku pulakkk...
tak leh hingat dulu2 aku buli senior...best giloe...
mase tu aku sem satu.. aku nak g semayang jumaat aku suh dak senior bawak aku nek kete sebab aku taknak nek bas,,, panas

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content Today at 11:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum