Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 24 Jul 2008, 9:28 am

yer la masao... aku dah wt tmpt ko nk knal kan diri..
tlg update la k..
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Thu 24 Jul 2008, 3:35 pm

camner ak nak update ni..
ajar la ak...

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 25 Jul 2008, 9:44 am

ipost jer la nama penuh ko, name awek, no telefon dan perkembangan terbaru ko..
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Mon 28 Jul 2008, 1:13 pm

nak letak kat ner 2??
letak kat sini ker??

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 31 Jul 2008, 2:04 pm

bukan la.. ko pergi kt pertadbiran... pastu ko g kt info kenalkan diri korang... pas2 ko klick kt post EddyMasao
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Fri 01 Aug 2008, 3:05 pm

pe la masao ni...aku ingat lagi mase duk kat galeri..asal mlm je g cafe,asal g cafe je mlm..pastu lepak rmai2 wat kecoh..yg si jep tu x putus ngan duit siling die,x pn mintak duit mmbr2..hahahha...adus,rindu aku...

_________________
avatar
LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 30
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Mon 04 Aug 2008, 9:04 am

tp ko jgn lupe ayep, ketua segala kecoh ialah EN KARIM (Pemidato terbaik PMS)
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Wed 06 Aug 2008, 5:00 pm

certe sal cefe ni teringat ak pasal piring terbang...hehehe
dah tu pas jer balik kelas belari nak g mkn tgh hari..syok la mase 2..
tol la ade org kate kat ak..yg jauh dengan kite kat dunia ni adalah masa lalu..kite x dpt nak pergi masa lalu...atau lalui masa dulu..sedih lak ak..Sad

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 07 Aug 2008, 9:17 am

dah la masao... jgn la bersedih ati... jom la bergumbira
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Thu 07 Aug 2008, 4:17 pm

ak bkn bersedih jer malah ak terharu..
huhuhuhu korek idong

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 08 Aug 2008, 8:42 am

peristiwa yg aku xdpat lupakan adalah semasa aku kuar date dgn bkas awek aku dulu... kecoh satu poli.. sume pensyarah dpat tau
avatar
qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 31
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by eddymasao on Fri 05 Sep 2008, 5:02 pm

biase la poli tu bkn besar pon...
huhuhuhu korek idong

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Tue 09 Sep 2008, 5:14 pm

aku pulakkk...
tak leh hingat dulu2 aku buli senior...best giloe...
mase tu aku sem satu.. aku nak g semayang jumaat aku suh dak senior bawak aku nek kete sebab aku taknak nek bas,,, panas

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 31
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum