Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by `~melydia~` on Fri 23 May 2008, 11:16 am

Haaa...mesty korang ada cerita punya..

Nak2 lagi yg da habis tu..mesty byk cerita kan..

So apalagi..kite kongsi ramai2.. rock

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Fri 23 May 2008, 11:48 am

yg paling klaka mase aku pegey kuantan jmp ayep,kak tem,zai n the geng konvo.....
masa balik tue member aku menangis atas motor...
sedey ade klaka pn ade....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by `~melydia~` on Fri 23 May 2008, 11:58 am

ikillmyjuliet wrote:yg paling klaka mase aku pegey kuantan jmp ayep,kak tem,zai n the geng konvo.....
masa balik tue member aku menangis atas motor...
sedey ade klaka pn ade....

kelihatan disitu seperti nk cari gaduh je.. strwrs

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 23 May 2008, 12:02 pm

hahahahahahaha
ahahahahahahah
hahahahahahaha
hahahahahahah
hahahahahahaha
hahahahahahaha

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by `~melydia~` on Fri 23 May 2008, 12:42 pm

mane aku nangis la..

malu la da besar nangis.. mtr

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by `~melydia~` on Fri 23 May 2008, 12:46 pm

back to da topic..

hmm..setiap kali nk mandi malam je,pasti aku teringat kembali waktu kat poli dulu2..

mesti kitorg mandi ramai2 sambil menyanyi,menyalak..sehinggakan aku dapat salam dari cik niza..haha..

korang rasa sebab pe?

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Fri 23 May 2008, 1:02 pm

aku paling kelakar bile aku tahu kamil adalh klon ustaz zaher.. hahahaha

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Fri 23 May 2008, 1:08 pm

yg paling klaka mase mandi ujan bersama sama YDP!!!!
hahahaahaahaaaa

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 23 May 2008, 1:11 pm

kalau aku byk gak citer..tapi mase kite jumpe aku nk bukak semula skroll kenangan di poli..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Fri 23 May 2008, 1:12 pm

ikillmyjuliet wrote:yg paling klaka mase mandi ujan bersama sama YDP!!!!
hahahaahaahaaaa

ko mmg gile bob..YDP pon same

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by <<pisces gurlz>& on Fri 23 May 2008, 5:52 pm

pecah r perut dgr
cite kengan mse kat poly
Very Happy

<<pisces gurlz>&
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 147
Age : 30
Location : nilai
Intake : second
Registration date : 2008-04-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by `~melydia~` on Fri 23 May 2008, 7:10 pm

qaleq wrote:aku paling kelakar bile aku tahu kamil adalh klon ustaz zaher.. hahahaha

Eh2 mamat ni..berbunyi lak die ek.. slug

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Sun 25 May 2008, 1:34 am

peristiwa ustaz z@#$r nk terjatuh motor akibat ingin membetul kn seluar beliau!!!
hehehee....
berhati2 ketika menunggang motorsikal...

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by zackmuska on Sun 25 May 2008, 6:47 pm

ikillmyjuliet wrote:yg paling klaka mase mandi ujan bersama sama YDP!!!!
hahahaahaahaaaa

skuad bomba pms..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ikillmyjuliet on Mon 26 May 2008, 4:35 am

zackmuska wrote:
ikillmyjuliet wrote:yg paling klaka mase mandi ujan bersama sama YDP!!!!
hahahaahaahaaaa

skuad bomba pms..

mase lepak kt alamanda....
semua xnk kalah makan roti yg berharga RM10...
hahahaaaaaa....
pastue siap ambk gamba sebagai bukti makan mende mahal!!!

_________________

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Tue 27 May 2008, 1:07 pm

memang best duk kat asrama lame dulu..
melalak mase mandi adalah kewajipan..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Wed 28 May 2008, 11:40 am

tau xpe..pastu ngan peristiwa kamil tarik sluar ko kat bilik dua mase aku sem2 2 lg..kaktem siap rekod tu...nmpk B*%T$T ko...hahahaha..

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Wed 28 May 2008, 11:42 am

tu ar..byk kenangan kite mase kat asrama dalam tuh....byk kisah2 yg seronok mase kat sane.....rindu ar kat korang.........

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Wed 28 May 2008, 12:10 pm

bile plak?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Wed 28 May 2008, 1:08 pm

time ari jumaat waktu lunch ramai org berebut mkan sbb de nasik ayam..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 4:29 pm

yeke?
aku kalau time jumaat t/h g masjid je la pn..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by LuncaiGreat on Thu 29 May 2008, 4:55 pm

peristiwa plg xleh bla,shah tumpang g smbhyg jumaat skali ngan adik bradik aku..dh la bru knal..pastu leh lak ckp tertggl bas..nek kete jep smpai 6 org..
pastu dan2 je ckp jep yg pelawa padahal die yg wat muke seposen nk tmpg..hahahaha....pastu satu kete x g smbhyg,g cendol ade la...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by ibnu_laden on Thu 29 May 2008, 6:03 pm

hahahaha...
jangan diungkit..sebab peristiwa tu la shah dan korang dapat berkenalan

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by qaleq on Thu 29 May 2008, 7:13 pm

aku xleh lupe bile mse kursus motivasi kt Sg Miang, pekan, pahang. mlm 2 ujan lebat gile.. smpai ade y kene kilat.. bahaya.. nasib baik semua slamat..

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by TheSubtleArts on Thu 29 May 2008, 7:33 pm

itu peristiwa yang aku paling x bleh lupe....
dari situ la kenal..junior2 yg terencat diminda...(shok giler..)
aku xterkate bile kenangkan kembali kisah2 kat poli tu dulu....best la...memang best..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Peristiwa kelakar atau sedey atau apa2 yg korang tak boley lupakan waktu kat study kat PMS..

Post by Sponsored content Today at 12:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum