makanan x dimasak dgan betol..........

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

makanan x dimasak dgan betol..........

Post by isotonik on Tue 11 Mar 2008, 12:14 am

aku bengang gila.....ikan diorang celur ja.....dah la x masak pastu ba makan kat kami semua.....memang kejam.....aku dulu dok kat penang makan semua sempoi.....nasi kandaq tu dah jadi makan asasi....tapi kat sini ikan rebus pu x masak....apa la nak jadi ni ....aku ingat la depa msti nak buat sushi kot tapi jadi ikan rebus plak......

isotonik
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 52
Age : 27
Location : pahang
Intake : julai 2007
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Tue 11 Mar 2008, 1:41 am

isotonik wrote:aku bengang gila.....ikan diorang celur ja.....dah la x masak pastu ba makan kat kami semua.....memang kejam.....aku dulu dok kat penang makan semua sempoi.....nasi kandaq tu dah jadi makan asasi....tapi kat sini ikan rebus pu x masak....apa la nak jadi ni ....aku ingat la depa msti nak buat sushi kot tapi jadi ikan rebus plak......


HuHuHu... sowi yep Mr. Nyum.. aku terpaksa edit AYAT2 ko td... kalo ikotkan ati mmg dah layak kena BAN jek sbb ayat ko sblm aku EDIT td melampau sgt...

K, anyway.. mayB sbb pakcik yg masak makanan tu nk cepat.. dia lambat ready bahan.. pastu korang dh nk blk kelas.. then tu yg makanan dia xsempat cukup masak..

lagipun ni baru 1st time benda ni berlaku sejak sem lepas pakcik tu amek aleh cafe kita.. so kita bg dia chance.. kalo ko rase xpuas ati lagik.. leh ar ajukan benda ni kat AJK MAKANAN yang dilantik kat asrama kita k..


Salam...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Tue 11 Mar 2008, 9:03 am

korang xpernah rase ape yg dak2 batch 1 sampai batch 3(batch aku) rase..kita orang mkn ikan tsunami tau x..
ko tnye la senior2 korang yg dh konvo..dia org akn citer kan pengalaman pahit dia org..

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Tue 11 Mar 2008, 3:58 pm

TheSubtleArts wrote:korang xpernah rase ape yg dak2 batch 1 sampai batch 3(batch aku) rase..kita orang mkn ikan tsunami tau x..
ko tnye la senior2 korang yg dh konvo..dia org akn citer kan pengalaman pahit dia org..


HaHaHa...

tgk tu.. kira ORANG MAKAN ORANG gak ar batch diorang ni..

ye ar.. ikan makan mangsa tsunami.. diorang lak makan ikan tu...


hohoho... cian2...

apa2 pun... kita patot bersyukur dgn nikmat dan rezeki yg ALLAH bagi...

ALHAMDULILLAH!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by jozey on Tue 11 Mar 2008, 5:08 pm

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:korang xpernah rase ape yg dak2 batch 1 sampai batch 3(batch aku) rase..kita orang mkn ikan tsunami tau x..
ko tnye la senior2 korang yg dh konvo..dia org akn citer kan pengalaman pahit dia org..


HaHaHa...

tgk tu.. kira ORANG MAKAN ORANG gak ar batch diorang ni..

ye ar.. ikan makan mangsa tsunami.. diorang lak makan ikan tu...


hohoho... cian2...

apa2 pun... kita patot bersyukur dgn nikmat dan rezeki yg ALLAH bagi...

ALHAMDULILLAH!


ALHAMDULILLAH....
ader gak yang bersyukur...
bounce bounce bounce bounce

jozey
Murid bijak darjah 1
Murid bijak darjah 1

Number of posts : 12
Age : 28
Location : Batu Pahat
Intake : Julai 2006
Registration date : 2008-03-11

View user profile http://www.jozey.tk

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Tue 11 Mar 2008, 7:14 pm

jozey wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:korang xpernah rase ape yg dak2 batch 1 sampai batch 3(batch aku) rase..kita orang mkn ikan tsunami tau x..
ko tnye la senior2 korang yg dh konvo..dia org akn citer kan pengalaman pahit dia org..


HaHaHa...

tgk tu.. kira ORANG MAKAN ORANG gak ar batch diorang ni..

ye ar.. ikan makan mangsa tsunami.. diorang lak makan ikan tu...


hohoho... cian2...

apa2 pun... kita patot bersyukur dgn nikmat dan rezeki yg ALLAH bagi...

ALHAMDULILLAH!


ALHAMDULILLAH....
ader gak yang bersyukur...
bounce bounce bounce bounce


Ahak's...

Bersyukur ar dok.. kita ni bukannya org senang +)

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Wed 12 Mar 2008, 8:51 am

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:korang xpernah rase ape yg dak2 batch 1 sampai batch 3(batch aku) rase..kita orang mkn ikan tsunami tau x..
ko tnye la senior2 korang yg dh konvo..dia org akn citer kan pengalaman pahit dia org..


HaHaHa...

tgk tu.. kira ORANG MAKAN ORANG gak ar batch diorang ni..

ye ar.. ikan makan mangsa tsunami.. diorang lak makan ikan tu...


hohoho... cian2...

apa2 pun... kita patot bersyukur dgn nikmat dan rezeki yg ALLAH bagi...

ALHAMDULILLAH!

OI TOILET BOWL,IKAN TSUNAMI TU BKN AMEK DPD PENANG ATAU KEDAH,KITE ORG MKN IKN YANG X RUPE IKAN,ANGAKT NAK MASUK PINGGAN,TGGL RANGKA JE,X KE SAYUP HATI

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

btl la dak nyum....

Post by @llif on Thu 13 Mar 2008, 12:15 am

aku pn rasa cam 2....
tp nak wat cam mana...
hak2 juga tolak ansur perlu gak...
bersabar je la ye...

@llif
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 125
Age : 27
Location : BP, JB
Intake : Julai 2007
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/crime_skaters

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ibnu_laden on Tue 18 Mar 2008, 9:12 pm

diplomatik la sket..
kite bagi pelunglaaa
kalau hari2 die sushi barulaa salah..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Thu 20 Mar 2008, 9:23 pm

ibnu_laden wrote:diplomatik la sket..
kite bagi pelunglaaa
kalau hari2 die sushi barulaa salah..

hahaha... cheers


ari2 makan sushi pon best gak dok! rock

pe org jepun kata.. jaga kesihatan =p

lol! lol! lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by zackmuska on Fri 11 Apr 2008, 3:44 am

bagi la peluang dlu kat orang cafe tu..tgk dlu cmne..kalau selalu sgt jadi korang report la pihak pengurusan..

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ikillmyjuliet on Fri 11 Apr 2008, 4:25 am

aku dlu lagey la plak.....
makan mmg sedap...
tp klu aku da kenyang bahgian makanan aku tue aku aku serahkn kpd woreh yg mmg dasar blablabla......
hahahahahaaaaa...........
korang perlu bersyukur la.....
klu korang tny senior2 atas aku nie diorang makan lagey la teruk.....
diorang mkn ikan tsunami......
pastu klu lambat xdpt mkn......
kesian diorang......
tp diorang bley sabar mengabiskn pelajaran diorang sehingga berjaya.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Fri 11 Apr 2008, 11:08 am

pasal bab2 makan n dewan makan ni..

aku tergelak ar...

teringat kes ni...

kaktem n sekutu2 dia..

ptg tu kaktem dtg nk amek makan.. dia amek pinggan.. tetiba JACK ntah sound pe..
kaktem bengang lalu melimparkan pinggan nye nun cam U.F.O daa....

kha kha kha..

cian pinggan kak kantin.. mamat dok nanges pinggan mak dia pecah lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ikillmyjuliet on Fri 11 Apr 2008, 1:27 pm

.:DaKMuO:. wrote:pasal bab2 makan n dewan makan ni..

aku tergelak ar...

teringat kes ni...

kaktem n sekutu2 dia..

ptg tu kaktem dtg nk amek makan.. dia amek pinggan.. tetiba JACK ntah sound pe..
kaktem bengang lalu melimparkan pinggan nye nun cam U.F.O daa....

kha kha kha..

cian pinggan kak kantin.. mamat dok nanges pinggan mak dia pecah lol!

ko jangan ingat kn kisah lama nie.....
aku mmg da tergelak sorang2 da nie......
hahahahahahahahaaaaaaaaaa

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Sun 13 Apr 2008, 8:11 am

ikillmyjuliet wrote:
.:DaKMuO:. wrote:pasal bab2 makan n dewan makan ni..

aku tergelak ar...

teringat kes ni...

kaktem n sekutu2 dia..

ptg tu kaktem dtg nk amek makan.. dia amek pinggan.. tetiba JACK ntah sound pe..
kaktem bengang lalu melimparkan pinggan nye nun cam U.F.O daa....

kha kha kha..

cian pinggan kak kantin.. mamat dok nanges pinggan mak dia pecah lol!

ko jangan ingat kn kisah lama nie.....
aku mmg da tergelak sorang2 da nie......
hahahahahahahahaaaaaaaaaa


Jap2... kita gelak same2 bOb!


WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA! Laughing

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Sun 13 Apr 2008, 8:54 pm

huhuhu.
huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh...
aku pon tegelak terigt...terigt aku kesah2 silam

bkn la...................tu sume gimik jer.....last2 aku byr gak kat akk yg baik lagi mulia hatinya...

best nye la time tuh...hahahahahah..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ikillmyjuliet on Mon 14 Apr 2008, 1:04 am

TheSubtleArts wrote:huhuhu.
huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh...
aku pon tegelak terigt...terigt aku kesah2 silam

bkn la...................tu sume gimik jer.....last2 aku byr gak kat akk yg baik lagi mulia hatinya...

best nye la time tuh...hahahahahah..

klaka2......
xbley bla btol aku........

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Mon 14 Apr 2008, 8:59 am

ikillmyjuliet wrote:
TheSubtleArts wrote:huhuhu.
huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh...
aku pon tegelak terigt...terigt aku kesah2 silam

bkn la...................tu sume gimik jer.....last2 aku byr gak kat akk yg baik lagi mulia hatinya...

best nye la time tuh...hahahahahah..

klaka2......
xbley bla btol aku........

dah2 la tu bob...ade yg kene gigit ni kang............

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Tue 15 Apr 2008, 4:21 pm

TheSubtleArts wrote:
ikillmyjuliet wrote:
TheSubtleArts wrote:huhuhu.
huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh...
aku pon tegelak terigt...terigt aku kesah2 silam

bkn la...................tu sume gimik jer.....last2 aku byr gak kat akk yg baik lagi mulia hatinya...

best nye la time tuh...hahahahahah..

klaka2......
xbley bla btol aku........

dah2 la tu bob...ade yg kene gigit ni kang............


oik2.. lari topic dah ni! Laughing pig

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ikillmyjuliet on Tue 15 Apr 2008, 11:46 pm

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:
ikillmyjuliet wrote:
TheSubtleArts wrote:huhuhu.
huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh..huargh...
aku pon tegelak terigt...terigt aku kesah2 silam

bkn la...................tu sume gimik jer.....last2 aku byr gak kat akk yg baik lagi mulia hatinya...

best nye la time tuh...hahahahahah..

klaka2......
xbley bla btol aku........

dah2 la tu bob...ade yg kene gigit ni kang............


oik2.. lari topic dah ni! Laughing pig

OKAY2 AKU XGELAK DAH......
aku kembali normal....
tawa tawa

_________________

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Wed 23 Apr 2008, 1:22 pm

Bila...forum ni dah diperkenalkan kepada
pensyarah...ade certain topic akan dibuang @ super user @ admin je yg
bleh lyn topic tuh..harap maklum..

atas sebab utk menghormati pensayrah yg bkn kita benci..

p/s:mksd aku ialah utk hormat pensyarah yg korang sayang..

Topic ni akan di kekalkan

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ibnu_laden on Thu 24 Apr 2008, 2:12 pm

weh lawak laaa cite tuh..
hahaha kaktem,
kak tem...
ape punye touching la koni...

kwa kwa kwa

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by ikillmyjuliet on Thu 24 Apr 2008, 4:24 pm

btol..btol...btol....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by TheSubtleArts on Thu 24 Apr 2008, 4:32 pm

ni yg tibe2 terase nk buang topic nih..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Guest on Fri 25 Apr 2008, 8:39 am

TheSubtleArts wrote:Bila...forum ni dah diperkenalkan kepada
pensyarah...ade certain topic akan dibuang @ super user @ admin je yg
bleh lyn topic tuh..harap maklum..

atas sebab utk menghormati pensayrah yg bkn kita benci..

p/s:mksd aku ialah utk hormat pensyarah yg korang sayang..

Topic ni akan di kekalkan


aku xsetuju lar bro...


xpayah lock mane2 topic...

wat @#$ jek...

ni UNOFFICIAL PMS ALUMNI....

watpe nk takot... diorang xleh watpe..

kat cni ar tpt X-Student nk luahkan isi ati diorang.. nape diorang memberontak..

untuk jek xtgk kt PMS tu dak2 mOGOk... ko tgk kat U.S... slalu beb.. Laughing

STUDENT IS CUSTOMER...
PMS IS.... ntah... =p

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: makanan x dimasak dgan betol..........

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum