Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by LuncaiGreat on Tue 03 Jun 2008, 10:46 am

macam la ko amek vb..hehehe...vb ni nk blajo kene ade minat bro..
kalau terpakse mesti ko xkn dapat punye bia tgk kat tenet ke kat mane skalipn...dari minat tu datangnye kemahuan tuk tau lbh byk..

so minatkn dulu..bayangkn ape yg leh dibuat oleh VB tu sndiri..
tu cara aku la,aku bayangkn leh wat program tuk parking,tuk kdai2,tuk library n macam2 lg...

kerajaan pn byk guna VB kat program diorg..lg2 KPM...
bile ko dah terbayang cm tu,ko mesti ade semangat nk wat sume tu...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by qaleq on Thu 05 Jun 2008, 5:51 pm

aku nk wt projek tuk JPJ pkai vb nie

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by Guest on Fri 06 Jun 2008, 9:50 pm

LuncaiGreat wrote:macam la ko amek vb..hehehe...vb ni nk blajo kene ade minat bro..
kalau terpakse mesti ko xkn dapat punye bia tgk kat tenet ke kat mane skalipn...dari minat tu datangnye kemahuan tuk tau lbh byk..

so minatkn dulu..bayangkn ape yg leh dibuat oleh VB tu sndiri..
tu cara aku la,aku bayangkn leh wat program tuk parking,tuk kdai2,tuk library n macam2 lg...

kerajaan pn byk guna VB kat program diorg..lg2 KPM...
bile ko dah terbayang cm tu,ko mesti ade semangat nk wat sume tu...


btol ckp ayep tu.. aku sokong 100%...

bila ko dh minat.. ko kena paham plak jalan cerita VB ni... sbb.. programming ni dia mmg ada jalan cerita... maksud aku.. lepas A ko nk kena wat B plak.. pastu apa C leh wat plak.. cam tu ar... ko kena ada perancangan... senang citer.. wat kertas kije dulu ar... p.k function2 pe yg ko nk wat...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by qaleq on Sun 08 Jun 2008, 1:35 pm

amer mmg programe yg pndai

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by Guest on Sun 08 Jun 2008, 11:02 pm

qaleq wrote:amer mmg programe yg pndai


thanks bro!

jgn puji lbh2.. nnt aku kembang... Laughing

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by qaleq on Fri 11 Jul 2008, 12:22 pm

ko mmg suke bgga diri

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by eddymasao on Tue 29 Jul 2008, 12:23 pm

terima kasih la semue..ak lulus gak vb ak...x dpt A pon x pe la...janji ak lulus..

eddymasao
Murid bijak darjah 3
Murid bijak darjah 3

Number of posts : 50
Age : 28
Location : RAUB
Intake : julai 2006
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by qaleq on Mon 04 Aug 2008, 9:21 am

ko dpt ape masao?

qaleq
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 1519
Age : 30
Location : Kuala Lumpur
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-22

View user profile http://www.qaleq.sosblog.com

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by ibnu_laden on Thu 30 Oct 2008, 12:04 pm

yang penting ko tak repeat massao...
sebab kalau ko repeat paper l;agi susah

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Visual Basic: kat mane aku boleh mempelajarinye??

Post by Sponsored content Today at 10:15 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum