Cadangan Memperbaiki Forum

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Fri 25 Apr 2008, 1:08 pm

aku nk mintak cadangan korang..


1.mane2 Main Section yg agak2 korang boleh dibuang atau dimerge?
2.bg cadangan nak tambah section ape lagi?

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Mon 28 Apr 2008, 10:01 am

1.aku cadang nk letak menu ke game(flash arcade game la)..
2.aku bercadang juga nak masokkan mp3 player lepas tu korang bleh request 2 lagu then aku upload n play kat player tuh..
3.lain2 cadangan...aku nk mintak pendapat korang nk tambah ape2 lagi dlm protal atau forum...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by meetthedead on Mon 28 Apr 2008, 4:51 pm

aku cadang kan ko embed player flash...
arcade tu mcm best mcm xbest...
Entah la..kite dgr suara ramai dulu...

meetthedead
Murid bijak darjah 1
Murid bijak darjah 1

Number of posts : 19
Age : 61
Location : JB,Melaka,Pahang,KL
Intake : Jan 66
Registration date : 2008-03-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Mon 28 Apr 2008, 5:14 pm

ade ape2 cadangan lagi dpd PeaMerS lain..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ikillmyjuliet on Tue 29 Apr 2008, 11:56 pm

muzik!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Wed 30 Apr 2008, 8:16 am

ikillmyjuliet wrote:muzik!!!!

nu aku dah ltak mp3 player kat dlm portal gi la request 4 lagu..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ikillmyjuliet on Wed 30 Apr 2008, 1:34 pm

okay2....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ibnu_laden on Fri 02 May 2008, 9:40 am

oi takleh tambah ruangan lucah ke?

aku rase mesti ramai dak2 ni sokong dalam malu..
dalam ruangan lucah ni ko bleh la upload gambar yang tak menghalang aurat and kalau rajin upload video lucah...
lagi satu ko wujudkan jugak la forum lucah yang mane pengguna boleh bercakap lucah secara spontan tanpa silu2...
aku harap bende ni dapat perhatian ym founder k?

bukan ape dengan cara ini kite boleh elak gejala yang tak elok berlakukan...
jadi kite sediakan medium...

selain dapat kurangkan kadar jenayah, kite juga boleh meggembirakan pengguna,
btol tak?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Fri 02 May 2008, 12:01 pm

ko ingat ni 18sx.info ker????
benda tu mmg ok sebab kiter sume d kalangan remaja2 tapi aku rase cm x elok rrr...
bkn ape klu ko nk layan lucah,g la website lucah kawan..kat cni masing2 knal antara satu sama lain so cam x elok la klu borak cam2 maksod aku bile ader pompuan skali..pompuan tu lak kite knal so watpe nk jatuhkan martabat kaum PMS..bek letak ruangan agama ke..lagi bagus..tapi bkn aku yg luluskn benda tu kt cni..klu suare rmai setuju,on jela...aku cume bg pndapat..

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Fri 02 May 2008, 12:34 pm

ibnu_laden wrote:oi takleh tambah ruangan lucah ke?

aku rase mesti ramai dak2 ni sokong dalam malu..
dalam ruangan lucah ni ko bleh la upload gambar yang tak menghalang aurat and kalau rajin upload video lucah...
lagi satu ko wujudkan jugak la forum lucah yang mane pengguna boleh bercakap lucah secara spontan tanpa silu2...
aku harap bende ni dapat perhatian ym founder k?

bukan ape dengan cara ini kite boleh elak gejala yang tak elok berlakukan...
jadi kite sediakan medium...

selain dapat kurangkan kadar jenayah, kite juga boleh meggembirakan pengguna,
btol tak?

Salam sejahtera kepada pemoster..kat sini aku nak terangkan cadangan ko akn sebulat suare ditolak oleh admin dan moderator forum nih...ni adalah komuniti utk kiter,sebagai org islam xpatot la dedahkan ruangan mcm ni...
lagipon forum ni umum...kalu ko nak x rated punye forum pegi forum lain yer..
bende2 mcm nih..boleh mejatuhkan martabat dan norma2 agama islam...
aku sudi mendengar pendapat masing2,tapi agak2 la yer..
sila ambil perhatian..posting yg melampau akan diambil tindakan..
sekian.....

kepada pemoster...jgn menggelabah ok...huhu

What a Face

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Fri 02 May 2008, 4:50 pm

kan bos dah marah...ko la ni ibnu_laden...kang die pecat ko bru tau..aku assistant jer... gdh

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by zackmuska on Fri 02 May 2008, 5:21 pm

ape motif kutu air tu htr post mcm tu aku pun xtaw..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Fri 02 May 2008, 5:28 pm

SHAH MMG MENGGELABAH...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ikillmyjuliet on Fri 02 May 2008, 8:28 pm

berforum untk mngerat kn silaturahim dan juga beramah mesra....
tp bkn dari sgi itu.....
hahahaaaa.....
kt sini la kt bley kenal senior2 or junior yg korang xsmpat nk berknalan.....
assalamualaikum....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by Guest on Sat 03 May 2008, 6:16 am

TheSubtleArts wrote:
ibnu_laden wrote:oi takleh tambah ruangan lucah ke?

aku rase mesti ramai dak2 ni sokong dalam malu..
dalam ruangan lucah ni ko bleh la upload gambar yang tak menghalang aurat and kalau rajin upload video lucah...
lagi satu ko wujudkan jugak la forum lucah yang mane pengguna boleh bercakap lucah secara spontan tanpa silu2...
aku harap bende ni dapat perhatian ym founder k?

bukan ape dengan cara ini kite boleh elak gejala yang tak elok berlakukan...
jadi kite sediakan medium...

selain dapat kurangkan kadar jenayah, kite juga boleh meggembirakan pengguna,
btol tak?

Salam sejahtera kepada pemoster..kat sini aku nak terangkan cadangan ko akn sebulat suare ditolak oleh admin dan moderator forum nih...ni adalah komuniti utk kiter,sebagai org islam xpatot la dedahkan ruangan mcm ni...
lagipon forum ni umum...kalu ko nak x rated punye forum pegi forum lain yer..
bende2 mcm nih..boleh mejatuhkan martabat dan norma2 agama islam...
aku sudi mendengar pendapat masing2,tapi agak2 la yer..
sila ambil perhatian..posting yg melampau akan diambil tindakan..
sekian.....

kepada pemoster...jgn menggelabah ok...huhu

What a Face



lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Wed 14 May 2008, 3:31 pm

ko xde post lain ke dakmuo...asyik lol! je...saje nk bykkan post ke ape???

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Wed 14 May 2008, 8:02 pm

tu la pasal....

pe lagi cdgn korang utk upgrade forum?

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Thu 15 May 2008, 12:42 pm

cadangan 2 kureng laa...tapi aku harap ader yg share pic ke kat bahagian gambar..aku tgk xde pun..nk gak tgk muke korang..

yot,aku ckp ko jgn trase lak,pada pndangan mata aku la kn,menu button
kat atas yg pkai mirror effect tu cm kureng cun r bro...nmpk cam
serabut..

colour dah cun dh cuma effect mirror 2 cm cacat..aku rase lg simple lg gempak..
sometime less is more...

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by TheSubtleArts on Thu 15 May 2008, 2:09 pm

hehehe..xde hal ..aku xterase pon..
mase aku buat tu pon tgh serabot...
xde idea..tu yg font tunggang tebalik tuh...
aku bz la nk buat yg kreatif...heheheheh

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Thu 15 May 2008, 2:59 pm

its ok...aku bg pndapat jer..nnt la aku try wat lain,amacm??

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ikillmyjuliet on Fri 16 May 2008, 12:49 am

berkeja sama itu satu perkara yg murni....
ayuh rakanē!!!
bangga dapat kawan mcm korang!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Tue 20 May 2008, 5:34 pm

hehehe..ko pn leh tlg gak bob..ko kn bdk IT gak...

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by ikillmyjuliet on Tue 20 May 2008, 8:43 pm

no komen....
errr..saya budak baru blaja....

ayuh kita bangkit bersama-sama!!!

_________________

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by LuncaiGreat on Wed 21 May 2008, 4:04 pm

xpe,klu salah,aku leh tunjukkn...
tu pn klu aku tau... lol!

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by `~melydia~` on Wed 21 May 2008, 6:46 pm

Ini cadangan saya..diharap tidak tersinggung.

1. Pada pendapat saya,chatbox pada ruangan portal itu adalah tidak kena pada tempatnya. Adalah wajar diwujudkan ruangan laen khusus untuk chatbox tersebut.

2. Saya faham founder jadikan ruangan home tu sebagai homepage tetapi kenapa tidak ruangan portal? Bukankah ruangan portal itu lebih sesuai dijadikan homepage sama seperti laman forum atau portal yang lain.

3. Buangkan butang menu yang nampak seperti kebudak-budakan. Bukan dimansuhkan tetapi tukar kepada pautan yg lebih kemas dan ringkas.

4. Tak perlu wujudkan pautan untuk ruangan login. Letakkan sahaja di salah satu kerangka (frame), lebeh cantik di sebalah kiri. Nampak lebih ringkas dan menarik.

5. Samakan (standard) saiz tulisan (font).Kecil lebih menar Ubah jika perlu dan tidak perlu semua. Itu akan mengelakkan page menjadi serabut. Dalam tema hitam sekarang ini, lebih cantik jika tulisan (font) ditukar kepada warna kuning.

6. Mp3 pada ruangan portal saya rasakan tidak perlu. Crowded! Jika mahu diwujudkan,letak pada ruangan lain. Sama seperti permainan flash tersebut. Alihkan. Bukan tidak perlu tetapi perlu diingatkan ini adalah FORUM.

7. Susunatur masih nampak lemah, perlu lebih kemas dan ringkas.

Diharap cadangan atau pendapat mahupun teguran diatas tidak disalah erti. Itu cuma harapan saya untuk melihat forum ini menjadi satu forum yang berguna selaras dengan tema dan objektifnya dan popular, tidak perlu dimata dunia tetapi cukuplah dimata komuniti politeknik dan yang penting pada hati warga Politeknik Muadzam Shah yang tersayang. Saya menyokong sedaya upaya saya kepada penghasilan forum ini.

GO PEAMERS COMMUNITY!!

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: Cadangan Memperbaiki Forum

Post by Sponsored content Today at 10:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum