aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Tue 08 Apr 2008, 12:01 am

dikala sahabat2 ku blaja di poli....
aku masih terkontang kanting mencari hala tuju ku....
pelbagai dugaan yg kuterima ku laluinya dgn redha.....
kerana sayang kn orang tua ku yg menatang ku bagai minyak yg penuh sejak aku masih kecil sehingga lah besar yg teramat....
dan ingin ku balas jasa2 orang tua ku yg slalu memberi ku peluang untk berjaya....
kadang kala aku rasa menyesal kerana blaja di PMS ttp setelah ku pk kn semula,,,
ada hikmah bg ku.....
disana juga lah aku dpt mengenal erti persahabatan yg betul....
disana jugalah aku meninggalkn dendam yg xn padam dihatiku....
disana jugalah aku dikutuk...
disana jugalah aku mengenal saudara2 ku....
disana jugalah aku kenal erti pengorbanan.....
disana jugalah aku mengenal apa itu erti benci yg teramat...
disana jugalah aku jumpa orang yg hipokrit,ego,meterealistik,orang yg membenci anak bangsanya sendiri,orang yg talam 2muka,dan sebagainya.....
jikalau kamil slalu mkn ABC di CRK,aku tidak....
kerana di CRK aku akan teringat kisah dahulu.....
dan disitu juga tempat dimana saudara2 ku berkumpul.......
x sanggup lagey aku pergi kesitu.....
ini akan membuat ku sepi,sedih,rindu,hiba,dan sebaliknya.......
tiada lagey persahabatan yg dapat menandingi persahabatan saudara2 ku di PMS......
segala pengalaman,peristiwa,dan kenangan ku di PMS xkn kulupa walau dimana ku berada......
segala persahabatan dan persaudaraan yg terjalin di PMS xkn dapat disamakan dgn apa2 sekalipn......
andai dpt ku undurkn masa,ingin ku ulang di suatu ketika dahulu dimana aku berada di PMS untk ku betulkn apa yg telah aku lakukan....
dan kini segala penyesalan ku ini tidak lagey berguna.....
penyesalan ku itu hanyalah pengalaman yg mengajar aku untk meneruskn hidup ku......
biar ape pn yg terjadi...
aku tidak akan lupakan apa yg telah kita lalui bersama!!!!!!
aku amat menyayangi kamoo semua...
ASSALAMUALAIKUM!!!


coretan dari hati yg merindui,menyayangi,kecewa&menyesal,
+bob+afiq+setan+

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Tue 08 Apr 2008, 11:22 am

nak cedih ke..
nak gelak ke...


tapi terharu larr......


go go go dak BOYOT!!!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Tue 08 Apr 2008, 1:58 pm

cayalah boyot semua....................hidup boyot.........


_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Tue 08 Apr 2008, 11:28 pm

aku sedey la dol.....
korang gelak2 plak.....
ade mase kte kne serius.......

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Wed 09 Apr 2008, 8:25 am

aku x gelak......ko nampak ke aku gelak... Crying or Very sad

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Wed 09 Apr 2008, 11:50 pm

okay2.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by zackmuska on Thu 10 Apr 2008, 2:29 pm

jiwa kacau bagai sialan terganggu..



yg memahamimu,
++zackmylisa++

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Fri 11 Apr 2008, 4:12 am

thanks bro....
luv&miss u......

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Fri 11 Apr 2008, 10:03 am

alo2..lololo...comeynye....zack ko xnk bukak ko punye thread ke

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Fri 11 Apr 2008, 10:13 am

ikillmyjuliet wrote:aku sedey la dol.....
korang gelak2 plak.....
ade mase kte kne serius.......

uiks..

sket pn xtergelak to..


cuma.... ter..... drunken

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Fri 11 Apr 2008, 1:15 pm

.:DaKMuO:. wrote:
ikillmyjuliet wrote:aku sedey la dol.....
korang gelak2 plak.....
ade mase kte kne serius.......

uiks..

sket pn xtergelak to..


cuma.... ter..... drunken
amir aku pn rindu kt ko.....
ble ko nk datang jenguk aku??????

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Sun 13 Apr 2008, 7:41 am

ikillmyjuliet wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
ikillmyjuliet wrote:aku sedey la dol.....
korang gelak2 plak.....
ade mase kte kne serius.......

uiks..

sket pn xtergelak to..


cuma.... ter..... drunken
amir aku pn rindu kt ko.....
ble ko nk datang jenguk aku??????

eRk!
bila masa lak aku ckp ghindu kt ko???
aku ghindu kat PIPI TEMBAM ko tu jek!!! Laughing

alah.. nnt2 aku g muadzam ke, kuantan ke jmpa bini aku.. aku jmpa ko yep yayang..

nnt blanje aku ns lmk kt CRK to..

ghindu ns lemak makcik CRK....
ghindu sirap bandung float blended...


adehhh....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Mon 14 Apr 2008, 12:48 am

.:DaKMuO:. wrote:
ikillmyjuliet wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
ikillmyjuliet wrote:aku sedey la dol.....
korang gelak2 plak.....
ade mase kte kne serius.......

uiks..

sket pn xtergelak to..


cuma.... ter..... drunken
amir aku pn rindu kt ko.....
ble ko nk datang jenguk aku??????

eRk!
bila masa lak aku ckp ghindu kt ko???
aku ghindu kat PIPI TEMBAM ko tu jek!!! Laughing

alah.. nnt2 aku g muadzam ke, kuantan ke jmpa bini aku.. aku jmpa ko yep yayang..

nnt blanje aku ns lmk kt CRK to..

ghindu ns lemak makcik CRK....
ghindu sirap bandung float blended...


adehhh....

xde hal la mir....
ko dtg aku belanje nyer ........

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Mon 14 Apr 2008, 8:43 am

aku pulak mcm mane bob....jgn ko dtg jumpe aku pkl 3 lagi sudah ar....

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Tue 15 Apr 2008, 3:51 pm

TheSubtleArts wrote:aku pulak mcm mane bob....jgn ko dtg jumpe aku pkl 3 lagi sudah ar....


hahaha.. si boyot ni ko jgn belanja bob.. mau 1 CRK tu dia baham kang... naya je ko... lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Tue 15 Apr 2008, 4:14 pm

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:aku pulak mcm mane bob....jgn ko dtg jumpe aku pkl 3 lagi sudah ar....


hahaha.. si boyot ni ko jgn belanja bob.. mau 1 CRK tu dia baham kang... naya je ko... lol!

oi!!sesedap ajinomoto je ko....aku yg slalu blnje bob nih...ko cbe tblk kn name aku dgn bob tuh..

Laughing Laughing Laughing

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Tue 15 Apr 2008, 5:12 pm

TheSubtleArts wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:aku pulak mcm mane bob....jgn ko dtg jumpe aku pkl 3 lagi sudah ar....


hahaha.. si boyot ni ko jgn belanja bob.. mau 1 CRK tu dia baham kang... naya je ko... lol!

oi!!sesedap ajinomoto je ko....aku yg slalu blnje bob nih...ko cbe tblk kn name aku dgn bob tuh..

Laughing Laughing Laughing

lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Tue 15 Apr 2008, 11:25 pm

.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:
.:DaKMuO:. wrote:
TheSubtleArts wrote:aku pulak mcm mane bob....jgn ko dtg jumpe aku pkl 3 lagi sudah ar....


hahaha.. si boyot ni ko jgn belanja bob.. mau 1 CRK tu dia baham kang... naya je ko... lol!

oi!!sesedap ajinomoto je ko....aku yg slalu blnje bob nih...ko cbe tblk kn name aku dgn bob tuh..

Laughing Laughing Laughing

lol!

aku xkesah la.....
dtg je......
tp sebelom datang bgtaw aku dlu....
senang aku nk set masa.....
aku skang nie agak sibuk dgn promosi album dan sebagai nya......

!!NANTIKAN EP TERBARU AKU TAW!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Wed 16 Apr 2008, 7:14 am

alahai... ye lah yayang oik...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Wed 16 Apr 2008, 8:50 am

menggelabahhhhhhhhhhhhhhhhh....(dgn high pitch..mcm z slalu buat)
xnk kalah..

ep ape bob..brape track dlm?dah mastering blom?ahakssssss

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by ikillmyjuliet on Wed 16 Apr 2008, 10:56 pm

TheSubtleArts wrote:menggelabahhhhhhhhhhhhhhhhh....(dgn high pitch..mcm z slalu buat)
xnk kalah..

ep ape bob..brape track dlm?dah mastering blom?ahakssssss

baru bercadang...tp xde tempat nk wat la......
ade cadangan ke bro???
ade dlm 4track je bro....
knp nk sumbang kn sebuah dua lagu ke?????
yg penting lagu yg aku nyanyi masa mlm perbahasan tue ade dan telah diubah suai mengikut kehendak pendengar.....
mastering blom lagey.....

++tgu je la++

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Thu 17 Apr 2008, 7:24 am

Good... teruskan usaha anda..

anyway.. BACK TO DA TOPIC plz! pig

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Thu 17 Apr 2008, 8:20 am

ikillmyjuliet wrote:
TheSubtleArts wrote:menggelabahhhhhhhhhhhhhhhhh....(dgn high pitch..mcm z slalu buat)
xnk kalah..

ep ape bob..brape track dlm?dah mastering blom?ahakssssss

baru bercadang...tp xde tempat nk wat la......
ade cadangan ke bro???
ade dlm 4track je bro....
knp nk sumbang kn sebuah dua lagu ke?????
yg penting lagu yg aku nyanyi masa mlm perbahasan tue ade dan telah diubah suai mengikut kehendak pendengar.....
mastering blom lagey.....

++tgu je la++

kalau area pahang aku xtau,kalau kl @ jb aku tau la...
ko nk buat track by track ke @ studio recording teros..kalau track by track mhl ooo...
mksd aku ttrak by track nih,ko track utk gitar dulu,drum,bass..n last part is vocal..
but kalau studio recording ko kene la main perfect,n sound engineering mestilah mantap..
tapi kalau bermodal kan yg ciput better ko buat studio recording jer..
mastering aku rase xpyh la kot...sebab ni ep jer...bkn nye ko bwh label bmg ke sony music ke...ahakssssss
btw aku ttp support ko...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Guest on Thu 17 Apr 2008, 8:40 am

TheSubtleArts wrote:
ikillmyjuliet wrote:
TheSubtleArts wrote:menggelabahhhhhhhhhhhhhhhhh....(dgn high pitch..mcm z slalu buat)
xnk kalah..

ep ape bob..brape track dlm?dah mastering blom?ahakssssss

baru bercadang...tp xde tempat nk wat la......
ade cadangan ke bro???
ade dlm 4track je bro....
knp nk sumbang kn sebuah dua lagu ke?????
yg penting lagu yg aku nyanyi masa mlm perbahasan tue ade dan telah diubah suai mengikut kehendak pendengar.....
mastering blom lagey.....

++tgu je la++

kalau area pahang aku xtau,kalau kl @ jb aku tau la...
ko nk buat track by track ke @ studio recording teros..kalau track by track mhl ooo...
mksd aku ttrak by track nih,ko track utk gitar dulu,drum,bass..n last part is vocal..
but kalau studio recording ko kene la main perfect,n sound engineering mestilah mantap..
tapi kalau bermodal kan yg ciput better ko buat studio recording jer..
mastering aku rase xpyh la kot...sebab ni ep jer...bkn nye ko bwh label bmg ke sony music ke...ahakssssss
btw aku ttp support ko...


Woik... nk citer pasal gitar ke.. tong dram ke.. tong jamban pn.. bukak ar thread kat MUSIC sane!!!
BACK TO DA TOPIC!!! pig

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by TheSubtleArts on Thu 17 Apr 2008, 8:49 am

sori la bro...ni semua bob punye psl...

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: aku plak nk berbahasa....itu pn klu korang nk baca la....aku nie x pandai nk berbahasa...

Post by Sponsored content Today at 3:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum