konfius???? ::LOCKED::

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Mon 28 Apr 2008, 1:53 pm

ibnu_laden wrote:tah laaaa
bagi penambahbaikan ni, aku rasesume orang bleh bagi kerjasama..


cme pada aku skang ni..
camner nak tarik senior batch sentul dan batch apex tuk same2 berforum dalam ni..


lagipun dorang la antara golongan2 pertama pms ni..
kalau takde yang lame maka tiada yang baru,
so??

lu pk la sendiri..




u/p: founder


yg ni aku leh suroh org2 aku promote kat myspace...

ayen 1st batch dah register...dh de 1 wakil..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Mon 28 Apr 2008, 2:44 pm

bagus2...
semoga makin bertambah

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Wed 30 Apr 2008, 1:35 pm

usaha bersama2.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by zackmuska on Thu 01 May 2008, 6:42 pm

aku akn bgtau sentul psl forum ni n aku akn mntk die spread kat kwn2 die yg lain..

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Fri 02 May 2008, 9:32 am

ok2...

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Fri 02 May 2008, 12:22 pm

zackmuska wrote:aku akn bgtau sentul psl forum ni n aku akn mntk die spread kat kwn2 die yg lain..

bgs2...xlame lagi...xpakai dah name alumni politeknik muadzam shah...
www[dot]peamers[dot]net
huhuhuhu

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Fri 02 May 2008, 8:37 pm

berusaha la rakan2....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by zackmuska on Sat 03 May 2008, 3:32 am

always............

_________________
"For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic"

zackmuska
V.I.PeaMerS
V.I.PeaMerS

Number of posts : 507
Age : 30
Location : Somewhere
Intake : Jan 2005
Registration date : 2008-04-05

View user profile http://www.polimuadzam.edu.my

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by Guest on Sat 03 May 2008, 6:11 am

lol!

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Thu 08 May 2008, 2:47 pm

takde ke smiley tuk hidung kembang?

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by Guest on Thu 08 May 2008, 8:26 pm

lol!

Back to da topic... huhuhu... pig

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Wed 14 May 2008, 3:16 pm

ibnu_laden wrote:takde ke smiley tuk hidung kembang?

nk ke???hehehehehe....ko nk watpe shah,nk kutuk kamil ke ape??

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Wed 14 May 2008, 3:17 pm

huhu..sinonim..hidong kembang dgn kamil..

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Thu 15 May 2008, 3:01 pm

masuk pengorek pensil 2... Razz

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Fri 16 May 2008, 12:48 am

konfius ngan idung kamil.....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Tue 20 May 2008, 5:36 pm

tu la..xtau mane idung mane mulut..sama beso.. korek idong

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by `~melydia~` on Tue 20 May 2008, 5:38 pm

pergh..sedapnye korang bicara ek..

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Tue 20 May 2008, 5:43 pm

Very Happy eh2...kamil...bile sampai...hehehe..sihat kamil? :angel:

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by `~melydia~` on Tue 20 May 2008, 5:51 pm

Aku masih confius knape aku tak dpt special award cam zack..

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by `~melydia~` on Tue 20 May 2008, 6:24 pm

aku nk special awaaaaarrrd...

`~melydia~`
Murid bijak darjah 4
Murid bijak darjah 4

Number of posts : 212
Age : 31
Location : Long Beach
Intake : January 2005
Registration date : 2008-03-10

View user profile http://www.myspace.com/postinor

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Tue 20 May 2008, 8:34 pm

hahaaaaa....
beri lah sumbangan wahai kamil!!!!!

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by LuncaiGreat on Wed 21 May 2008, 4:13 pm

special award tu tuk org yg berbakti pada alumni dan mengeluarkan idea2 yg bkn saje bernas tp maha bernas...
mengusulkan jln penyelesaian yg terbaik dan mestilah tidak slalu beromong kosong...
aku leh bg gelaran tu sbb aku pn ade kuasa tp aku kene tinjau dulu prestasi ko..
pas dh tinjau bru aku mintak izin pengetua tuk kluarkn surant kenaikan pgkat ko.. Very Happy Very Happy

++saya yg menurut perintah++

_________________

LuncaiGreat
Guru Kanan
Guru Kanan

Number of posts : 1018
Age : 29
Location : johor bahru
Intake : jan 2005
Registration date : 2008-03-07

View user profile http://www.sit04.tk

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ibnu_laden on Sun 25 May 2008, 1:52 am

hahahaha kamil2..

ibnu_laden
Pelajar Cemerlang
Pelajar Cemerlang

Number of posts : 682
Age : 30
Location : sd
Intake : sd
Registration date : 2008-03-12

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by TheSubtleArts on Sun 25 May 2008, 11:04 am

kepada pemegang special award teruskan prestasi yg baik dgn melakukan posting dgn waras dan bernas atau AKAN DITARIK BALIK!!!!!

BEGITU JUGA KEPADA TEAM ADMIN,pastikan melakukan perkara yang same atau akan ditarik balik...
SILA BACA INI DULU!!!

Code:
Dengan mendaftarkan diri anda di PeaMerS, anda telah faham dan bersetuju serta akan mematuhi peraturan-peraturan berikut :

1. Diwujudkan khas untuk semua pelajar dan lepasan Politeknik Muadzam Shah. Walaubagaimanapun, semua rakyat Malaysia atau memiliki status penduduk tetap(hehe) adalah dialu-alukan untuk menyertai dan memeriahkan lagi forum ini.

2. Dilarang sama sekali untuk berniaga/promosi produk/servis.

3. Selepas mendaftar dan mengaktifkan akaun korang, sila perkenalkan diri korang dalam ruangan "Pentadbiran" walaupun kita ni Poli kecil tapi ada juga yang tak kenal satu sama lain. Sebaik-baiknya korang perkenalkanlah diri korang dulu, ibarat macam baru masuk Poli baru nak kenal dengan kengkawan.

4. Forum ini bukanlah forum untuk kanak-kanak atau orang yang bersifat 'kanak-kanak'. Sila bersifat rasional dan professional. Tunjukkan sifat yang tidak memalukan diri sendiri.

5. Sila pastikan semua post/profile peribadi korang tidak melanggar "Syarat Isi Kandungan" yang telah ditetapkan oleh pentadbir.

6. Untuk tujuan berborak, sekiranya fungsi Chat pada forum ini tidak memadai, korang boleh menyalurkan keinginan korang tu di board "Lepak sampai bengkak". Di situ korang dibenarkan membuat posting dan berborak sesuka hati korang. Walaupun korang dibenarkan untuk merapu didalam board ini, PASTIKAN posting anda masih tidak melanggar syarat-syarat yang telah ditetapkan. Very Happy Very Happy Very Happy

7.Dilarang sama sekali mempromosikan,berkempen,menyebarkan dakyah mana-mana parti politik.. Diberi tindakan keras jika korang melanggar peraturan ini..

8.Sila menghormati user lain,segala ayat hendaklah difikir dahulu sebelum melepaskannya agar tidak menyinggung user lain,ditekankan sekali lagi(hormati user lain) tindakan akan diambil walau telah diberi pangkat dalam Alumni ini..

9.Dilarang melakukan post yang kurang daripada 3 patah perkataan seperti hehe,atau sekadar meletakkan smiley sahaja,ia akan dianggap spam..TINDAKAN AKAN DIAMBIL

p/s:aku create forum ni dgn rules yg simple tapi yg simple tu pon susah nak ikot!!

kepada admin2 yang agk2 ade melakukan perkara diatas sila ambil perhatian!!Sila tunjuk contoh yang baik kepada PeaMerS lain...sekian....

_________________
My Beautiful Portrfolio:Fotologue
My Fotoblog: Wordpress
My Foto Gallery: Flickr

TheSubtleArts
Pengetua
Pengetua

Number of posts : 1513
Age : 30
Location : JB
Intake : Jan 05
Registration date : 2008-03-04

View user profile http://thepmsalumni.do-goo.net

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by ikillmyjuliet on Mon 26 May 2008, 4:19 am

aku konpius ape tajuk topic nie....
kpd sesiape yg tersasar jauh dari target topic nie sile la beri kerjasama....
thanks....

ikillmyjuliet
Guru Disiplin
Guru Disiplin

Number of posts : 972
Age : 28
Location : kuantan
Intake : julai06
Registration date : 2008-03-06

View user profile

Back to top Go down

Re: konfius???? ::LOCKED::

Post by Sponsored content Today at 3:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum